ČESTITAMO

TONI CETINSKI NIKAD SREĆNIJI - STIŽE PRINOVA: Draga naša Elena, čekamo te!(FOTO)

Pevač ne može da sakrije radost što će postati deka

Celebrities
Autor:
TONI CETINSKI NIKAD SREĆNIJI - STIŽE PRINOVA: Draga naša Elena, čekamo te!(FOTO)
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Pevač Toni Cetinjski objavio je lepe vesti. U njegovu porodicu stiže devojčica prelepog imena. Njegov sin Kristijan s izabranicom očekuje ćerku, a pevač je presrećan što če iskusiti jednu sasvim drugu dimenziju ljubavi.

"Bog je dao devet meseci. Svi oni uskoro će prošlost postati ...Svet će se otvoriti prvim dahom i ... tvoje putovanje će započeti! Čekamo te 16.08. 2021. draga naša Elena. Tvoj nono", napisao je Toni uz fotografiju ultrazvuka.

Prijatelji su čestitali poznatom pevaču: "Divne vesti! Čestitke!", "Ništa lepše! Čestitam", samo neki od brojnih komentara budućem deki.

Toni Cetinski u braku sa Anabelom Butigan dobio je sina Kristijana (23) koji danas sa suprugom Ninom živi u Berlinu. Toni i njegov sin su jako bliski i pevač mu je velika podrška u svemu što radi.

"Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18 rođendan. Neprocenjivo. A sad idemo da kupimo obećanu gitaru. Ako je tebi sine ovo najlepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najlepši dan bio dan kad si se rodio. Pre 18 godina na današnji dan. Srećan rođendan, sine. Voli te tata", reči su kojima je popularni pevač sinu čestitao punoletstvo pre nekoliko godina.

Osim Kristijana, Cetinski ima i ćerku Piju, a pevač od javnosti ne skriva da je pravi porodični čovek te u intervjuima često spominje i suprugu Dubravku sa kojom je u braku od 2014. godine.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs