Pogledajte

ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA POZIRA U BAZENU ČAROBNE VILE NA SENJAKU: Instagram se usijao! (FOTO)

Od kada se pojavila u javnosti, ćerka čuvenog pevača intrigira svakom svojom objavom

Celebrities
Autor:
ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA POZIRA U BAZENU ČAROBNE VILE NA SENJAKU: Instagram se usijao! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/instagram/djinadzinovic

Haris i Melina Džinović svoj porodični mir dugo su čuvali od radoznalih pogleda, a javnost do nedavno nije imala prilike da upozna njihovu decu. Ipak, sedamnaestogodišnja Đina odlučila je da je trenutak da se predstavi javnosti, otvorila je društvene mreže i postala prava tinejdž zvezda na "Instagramu" i "TikToku".

Od kada se pojavila u javnosti, ćerka Harisa Džinovića medije intrigira svakom svojom objavom. Bilo da je reč o fotografiji sa dečkom, ili savršenoj odevnoj kombinaciji, Đina Džinović je u centru pažnje.

Ovoga puta, Đina je svojim fanovima na društvenim mrežama pokazala delić dvorišta velelepne vile na Senjaku, na kojoj su njeni roditelji radili više od dve godine i u koju su uložili više od dva miliona evra.

Savršeno sređeno dvorište i veliki bazen privukli su pažnju domaće javnosti, ali ni približno koliko stilski odabir mlade Đine.

Ona je pozirala u svom dvorištu odevena u maramu, koja joj je u formi topa prekrila grudi. Svoj chic stil i savršenu liniju Đina je pokazala uz objavu velike promene:

- Od danas menjam stil - napisala je ona, najavivši da će svoje tinejdž odevne kombinacije zameniti sa više fashion i chic komada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs