dženifer grej

PROSLAVILA SE U PRLJAVOM PLESU, A ZBOG JEDNE KOBNE NOĆI SAVEST JOJ NE DA MIRA: Evo kako danas izgleda Dženifer Grej!


Glumica Dženifer Grej proslavila se ulogom u kultnom filmu "Prljavi ples" iz 1987. godine

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Dženifer je rođena 26. marta 1960. godine. Njeni roditelji su glumci Džoel Grej i Džo Vajdler, a Grejova je pohađala školu Dalton - privatnu školu na Menhetnu za glumu i ples.

Sa 26 godina glumila je ljubomornu sestru u filmu "Slobodan dan Ferisa Bulera", igrala je u filmu "Crvena zora", ali tek uloga simpatične Bejb u "Prljavom plesu" joj je donela planetarnu slavu, piše Glossy.

Ostvarenje reditelja Emila Ardolina prati ljubavnu priču tinejdžerke Frensis Bejbi Hausmen i njenog instruktora plesa Džonija Kasla, kog je glumio sjajni Patrik Svejzi.

Nikad kasnije Dženifer Grej nije uspela da ponovi ovaj uspeh, kao ni Svejzi, ali ne zbog nedostatka talenta, već zbog niza nezgoda koje su je pogodile.

Tik pred premijeru filma "Prljavi ples" zajedno sa tadašnjim dečkom Metjuom Broderikom, preživela je tešku saobraćajnu nesreću.

U nesreći su tada na licu mesta poginule majka i ćerka na koje su Dženifer i Metju naleteli svojim automobilom.

Kasnije je izjavila da je zbog griže savesti odlučila da se jedno vreme povuče iz javnosti.

Početkom devedesetih, podvrgla se plastičnoj operaciji kako bi smanjila nos.

Njen izgled posle više zahvata je negativno uticao na njen posao, a mnogi prijatelji i kolege izjavili su da nisu mogli da je prepoznaju.

Jednom prilikom Dženifer je rekla:

- Otišla sam u operacionu salu slavna - i izašla kao anonimna. Bilo je to kao biti u programu zaštite svedoka ili biti nevidljiv - prisetila se.

Pre 11 godina se takmičila u emisiji "Ples sa zvezdama" i sa svojim partnerom je osvojila titulu. Glumila je epizodne uloge u serijama "Prijatelji", "Uvod u anatomiji".

Od 2001. godine je u braku sa glumcem i rediteljem Klarkom Gregom, s kojim ima ćerku Stelu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...