TAMARA ALEKSIĆ

MLAĐA ĆERKA TANJE PETERNEK PRAVA JE LEPOTICA, ZOVU JE SRPSKA NIKOL KIDMAN: Uspešno krči glumački put! (FOTO)

Ćerka poznate voditeljke i reditelja spada među najlepše glumice mlađe generacije

Celebrities
19:28h Autor:
Foto: Profimedia

Voditeljka Tanja Peternek-Aleksić, autorka kultne emisije „TV lica“ majka je mlade glumice Tamare Aleksić (28), a dobila ju je sa rediteljem Goranom Aleksićem. 

Tamara je svoj glumački put započela debitantskom ulogom u filmu "Šešir profesora Koste Vujića" 2012. 

Proslavila se ulogom Lenke Dunđerski u filmu Zdravka Šotre "Santa Maria Della Salute" , kao i u seriji "Sinđelići. 

Mladu glumicu možemo gledati i u istorijskoj drami „Aleksandar od Jugoslavije“, ali i na daskama koje život znače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tamara (@g.aleksic)

Proteklog vikenda, na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, na premijeri predstave „Demokratija“ podršku su joj pružile mama Tanja i osam i po godina mlađa sestra Anja, za koju ima običaj da kaže da joj je najstroži kritičar.

I dok Tamaru, zbog lepote i talenta, upoređuju sa glumačkim zvezdama kao što su Nikol Kidman ili Skarlet Johanson, Anja ostavlja utisak kao da je sišla sa neke svetske modne piste.

I zaista, moda joj nije nepoznanica. Mlađa ćerka Tanje Peternek i reditelja Gorana Aleksića budući je kostimograf. I Tamara i Anja od majke su nasledile ljubav prema putovanjima i dalekim destinacijama, a neposredno pre početka korone Tanja je mlađe dete povela na Tajland, kako bi je nagradila za odličan uspeh, a prethodno je sa Tamarom posetila Indiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tamara (@g.aleksic)

"I Tamaru i Anju gledam na isti način. Trudim se da u mojoj vizuri obe ostanu moja deca, a ne glumica i odlična učenica. I kad njih pitate, nikada neće govoriti o tome šta ja radim na televiziji, nego kakva sam keva. Mislim da je to zdrav odnos. Obavljam sve što jedna mama treba da radi. Moja deca nikada nisu ustala ujutru a da sam ja prespavala. Uvek sam znala sve njihove probleme. Najlepše što mi je doneo ovaj posao je što nisam imala radno vreme pa sam mogla uvek da im se posvetim. Naši zajednički trenuci su moja sreća i suština", ispričala je Tanja u jednom intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tamara (@g.aleksic)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...