POVRATAK ZLOBNICE

SVI JE PAMTITE IZ SERIJE ZLOBNICA: Nakon 7 godina vraća se na male ekrane, ali u skoro neprepoznatljivom izdanju!(FOTO)

Gabriela Spanic vraća se na male ekrane nakon 7 godina pauze, a mnogima je zapao za oko njen jedva prepoznatljiv izgled

Star look
Autor:
SVI JE PAMTITE IZ SERIJE ZLOBNICA: Nakon 7 godina vraća se na male ekrane, ali u skoro neprepoznatljivom izdanju!(FOTO)
Foto: printscreen instagram / gabyspanictv

Jedno od najomiljenijih lica meksičkih sapunica sigurno je i Gabriela Spanic, domaćoj publici najpoznatija po ulozi u seriji ‘Zlobnica’.

Mnoge je zato obradovala vest da se venecuelanska glumica hrvatskih korena vraća na male ekrane nakon 7 godina pauze.

Zaigraće u seriji "Si Nos Dejan" ("Ako nas napuste"), ali komentari o njenom sasvim drugačijem izgledu, zbog estetskim korekcijama nisu izostali.

Gabriela Spanic vraća se na male ekrane nakon sedam godina pauze i to u novoj meksičkoj seriji "Si Nos Dejan" ("Ako nas napuste") koja se premijerno prikazuje 1. juna. Venezuelanska gumica hrvatskih korena, koja je u decembru napunila 47 godina igraće ulogu Fedore Montelongo koja će doživeti ljubav sa sinom svoje prijateljice Alisije, glavne junakinje serije.

Mnogi su se obradovali povratku jednog od najpopularnijih lica iz telenovela, koja je postala miljenica domaće publike nakon uloge u meksičkoj sapunici ‘Zlobnica’. Iako se poslednjih godina povukla iz sveta glume, zapravo nije prestala da bude zanimljiva medijima, najviše zbog svoje sklonosti prema estetskim korekcijama i botoksu.

Glumica koja je u izvrsnoj formi, pa se ne ustručava da pokaže svoje zategnuto telo, prema mnogim komentarima, ipak je preterala s korekcijama lica i deluje prilično neprepoznatljivo i izveštačeno.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs