ĆERKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA KRENULA TATINIM STOPAMA: Nova muzička zvezda!

Pesma koju sam komponovala, napisala tekst i otpevala, na moju veliku radost ostvarila je veliki uspeh, otkrila je Mina na Instagramu

Celebrities
Autor:
ĆERKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA KRENULA TATINIM STOPAMA: Nova muzička zvezda!
Foto: Instagram Printscreen / minajokssimovic

Mina Joksimović je nasledila pevački talenat od svog oca, uspešnog muzičara Željka Joksimovića, a sada je taj talenat konačno došao do izražaja i napravio mesta za prolaz novoj muzičkoj nadi.

Pored naslednog faktora, faktor muzičkog uspeha bilo je i obrazovanje, a svakako i nesebična pomoć i podrška ponosnog tate.

- Pesma koju sam komponovala, napisala tekst i otpevala, na moju veliku radost ostvarila je veliki uspeh! Ovu pesmu sam napisala i otpevala za 10 minuta. Trenutno se nalazi na top listama i radio stanicama širom Rusije i baltičkih zemalja kao i na TV kanalima. Nisam očekivala da će se ovako daleko čuti! Nadam se i verujem da je Evropa sledeća - navela je Mina na svom Instagram profilu, a ponosni otac je među prvima čestitao mladoj zvezdi.

- Sve što se sada dešava i veliki uspeh pesme “Run Away” nisu slučajni, jer iza svega stoji moje dugogodišnje muzičko obrazovanje, ali svakako da ovakav odjek nisam očekivala. Završila sam osnovnu i srednju muzičku školu, i studije se bliže kraju, a već nekoliko godina sam u kontaktu sa inostranim producentima koji znaju za moj rad i dopada im se – kazala je Mina na K1 televiziji.

Ona je otkrila i jedan detalj sa snimanja hit numere. Reč je o tome da je u studiju dok je snimala pesmu bio i njen otac Željko čije joj je mišljenje veoma važno.

- I tata i ja želimo da sve uvek bude savršeno i kada sam otpevala pesmu oboje smo bili zadovoljni. Što bi se reklo – on je aminovao da je baš kako treba. On i mama su moja najveća podrška – rekla je Mina.

Kako kaže mlada umetnica, ona već duže vremena aktivno komponuje muziku i plan joj je da se posveti našoj, domaćoj muzici.

- Nadam se da ćete uskoro čuti sve na čemu sam radila jer je muzika ono čime želim da se bavim. Presrećna sam zbog pesme "Run Away“ i divan je to osećaj kada vam kažu da jedna od 150 pesama u Rusiji dobije tako visoku ocenu, ali pesma sada ima svoj put, a moji planovi su vezani za našu zemlju – poručila je Mina Joksimović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs