Poznate engleske zvezde na najpoznatijem teniskom turniru

One su atrakcija prve nedelje Vimbldona

Slavne dame svojom pojavom i stajlingom ulepšale su prve dane najprestižnijeg teniskog grend slema
Celebrities
22:44h
One su atrakcija prve nedelje Vimbldona

Ove žene su krem engleskog džet seta, a Vimbldon (Wimbledon) im služi kao odlična reklama da budu viđene i uslikane. U javnosti nisu poznate kao vrsni poznavaoci tenisa, ali im zato glamur nije stran pojam. Pipa Midlton (Pippa Midleton) zahvaljujući svojoj guzi i tituli parti manijaka dospela je u žižu interesovanja javnosti. Srpskoj publici zapala je za oko i njena nespretna i postiđena reakcija, kada je prvi put upoznala svetskog reketa broj jedan - Novaka Đokovića. Da li je cilj mlađe sestre britanske princeze Kejt da na teniskim terenima nađe novog dečka ostaje da se vidi.

Naomi Kembel (Naomi Campbell) poznata je kao modna ikona problematičnog temperamenta. Crna gazela je svoju titulu razmažene zvezde zaslužila zahvaljujući brojnim javnim ispadima, te su joj zbog njene preke naravi stavljene i lisice na ruke. Više o nestašnoj Kembelovoj možete pročitati ovde. Njeno prisustvo na Vimbldonu, ipak, nije ispunjeno skandalima, pa je britanska manekenka u elegantnom izdanju nasmejano pozirala fotoreporterima.

Model i engleska TV voditeljka, Holi Vilougbi (Holly Wolloughby) bila je poznata po reklamiranju donjeg veša, ali se za stajling na otvaranju najpriznatijeg turinira belog sporta odlučila za svedenu varijantu. Njena prijateljica, zanosna engleska pevačica Moli King (Mollie King) opredelila se za cvetni dezen i klasičnu belu košulju. Moli (levo na slici) se nije ustručavala da odigra za novinare i partiju stoni tenisa i tako bude idealan mamac za bliceve fotografa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs