PORODICA ZA PRIMER

MANDA JE IZA SEBE OSTAVIO ČETVORO DECE: Otkriveno u kakvom su odnosu njegova udovica i naslednici iz prvog braka!(FOTO)

Glumac nas je napustio 2016. godine, a umro je na bini usred premijere dečije predstave "Petar Pan".

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Manda je u toku predstave osetio tegobe, ubrzo je pozvana Hitna pomoć, ali oni su samo mogli da konstatuju smrt. I tako nas je napustilo jedno od omiljenih lica sa TV ekrana i jedan od najtalentovanijih glumaca domaće scene.

 

Manda je iza sebe ostavio neutešnu suprugu i četvoro dece.

 

Anja Mandić, supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, oduvek je isticala da joj je porodica na prvom mestu.

 

Paparaci su jednom prilikom uslikalai Anju dok je uživala u šetnji sa sinom Andrijom i Markom, koga je Manda dobio u prvom braku.

 

Glumica je sa decom najpre svratila u apoteku, a kada je obavila sve što je trebalo, društvo je častila sladoledom, a potom ih je odvela na piće u obližnji kafić. Društvo se odlično zabavljalo i ćaskalo u kafiću, a Anja je u jednom trenutku uzele telefon u ruke, pa su glavnu reč za stolom preuzeli Marko i Andrija.

 

"Anja je oduvek imala dobar odnos sa Mandinom decom iz prvog braka, jer joj je važno da njen sin Andrija odrasta uz braću i sestru. Sva Mandina deca imaju odličan odnos s Andrijom i on je u porodici miljenik jer je najmlađi", ispričao je izvor blizak porodici pokojnog glumca, pa dodao:

 

"Sa druge strane, i Anja uživa u trenucima koje provodi sa porodicom, a otkako je njen suprug preminuo, ništa se nije promenilo u njenom odnosu sa Mandinom decom iz prvog braka. Njihov odnos je čak postao čvršći i bolji, jer se svi trude da što više vremena provedu zajedno".

 

Manda je iz prvog braka sa Sonjom dobio Marka, Mariju i Filipa, a sa drugom suprugom glumicu Anastasiom Anjom Mandić sina Andriju.

(Stil.kurir.rs/Alo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...