SRPSKE GLUMICE I ŠKOTSKI GLUMAC

NEVEROVATAN SUSRET FILMSKIH LEGENDI: Evo kako su Ružica Sokić i Olivera Marković 90-ih naletele na Šona Konerija! (FOTO)

Fotografija koju ćete videti u tekstu prikazuje legendarne srpske glumice kako uzimaju autogram od čuvenog škotskog glumca

Celebrities
Autor:
NEVEROVATAN SUSRET FILMSKIH LEGENDI: Evo kako su Ružica Sokić i Olivera Marković 90-ih naletele na Šona Konerija! (FOTO)
Foto: PrintscreenFejsbuk/Gromade filmske

Proslavljene srpske glumice Ružica Sokić i Olivera Marković prilikom jednog učešća na Pozorišnom festivalu u Edinburgu sa predstavom "Ženski orkestar" srele su čuvenog glumca Šona Konerija.

Na fejsbuk stranici “Gromade filmske” osvanula je fotografija neverovatnog susreta koji se desio na londonskom aerodromu “Hitrou”.

"Jedna vau-fotka sa Hitrou aerodroma u Londonu 1991. godine, susret krema škotske i srpske glume.

Jedna vau-fotka sa Hitrou aerodroma u Londonu 1991. godine, susret krema škotske i srpske glume. Da l si bio tolika faca, Koneri, da ti autogram traže Olivera Marković i Ruža Sokić? Izgleda da jesi.

Posted by Gromade Filmske on Уторак, 02. март 2021.

Da l si bio tolika faca, Koneri, da ti autogram traže Olivera Marković i Ruža Sokić? Izgleda da jesi", piše u opisu slike.

"Srele smo Džemsa Bonda na aerodromu Hitrou! Pravi ženski “stampedo” uputio se kao popularnoj muškarčini Šonu Koneriju. Niko nije primetio da je s njim i njegova druga supruga, Francuskinja, slikarka. Nije ni čudo – dama ne izgleda nimalo kao njegove partnerke iz filmova, vremešna je i, zaista, mnogo ružna! Uzalud se probijala i cičala: “Ja sam njegova žena, ja sam njegova žena", pisalo je svojevremeno u tekstu M. Radoševića za “TV reviju”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs