iskreno

SLAVIŠA ČUROVIĆ: Razvod je budalaština! U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, očekujte rasulo!

Poznati glumac koji je ponosan na svoje crnogorsko poreklo ističe da je sa bivšom suprugom i koleginicom ostao u dobrim odnosima 

Porodica
15:47h Autor:
Foto: Kurir/Sonja Spasić

Glumac Slaviša Čurović ponosan je na svoje crnogorsko poreklo, za koje kaže da krije najbolji soj srpskog naroda, iako je zbog režima u rodnoj grudi morao da je teška srca napusti, dok mu je porodica prolazila društvenu golgotu.

 

Umetnik koga sada gledamo u ulozi Orlanda u seriji "Igra sudbine"  iz Crne Gore svio je svoje gnezdo u Beogradu, postao otac jedne devojčice, a sada je razveden iako smatra da je to jedna budalaština.

 

Sa bivšom suprugom glumicom Tijanom ostao je u odličnim odnosima.

 

"U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod, rekao je Slaviša u intervjuu za Novosti.

Slaviša Čurović
foto: Kurir/Sonja Spasić

Razvod je budalaština, trpeti je hrišćanski

 

Nakon svega, siguran je da je razvod budalaština i da po hrišćanskim i crkvenim pravilima treba trpeti.

 

" Bolje je trpeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, al ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti – više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...