TUGA BEZ KRAJA

ĆERKA ĐOLETA BALAŠEVIĆA NE MOŽE DA PREŽALI ODLAZAK OCA: Jovana objavila dirljiv video i poručila koliko ga voli!(VIDEO)

Jovana Balašević prisetila se uspomene s ocem.

Celebrities
Autor:
ĆERKA ĐOLETA BALAŠEVIĆA NE MOŽE DA PREŽALI ODLAZAK OCA: Jovana objavila dirljiv video i poručila koliko ga voli!(VIDEO)
Foto: Kurir/Marina Lopičić

Sa iznenadnim odlaskom čuvenog kantautora Đorđa Balaševića, koji je preminuo 19. februara, najteže se mire njegovi najbliži - supruga Olivera i njihovo troje dece, sin Aleksa i ćerke Jelena i Jovana.

O tome koliko im nedostaje svedoče i objave na društvenim mrežema. Jovana se prisetila dirljive uspomene iz detinjstva, gostovanja u jednoj emisiji u kojoj otkriva da je Đole bio super otac i da, pored svih njegovih uloga, najviše voli " tatu kao pravog tatu", te da otac uživa da provodi vreme s njima.

Koliko je ova uspomena potresla Jovanu, govore i njeni jecaji koji su se čuli u pozadini snimka koji je objavila.

Koliko je Đole bio privržen i posvećen svojoj deci govori i činjenica da je uradio tetovažu ćerki Jeleni za ljubav, nakon što je doživela tešku saobraćajnu nesreću.

"Nisam tip koji se tetovira. Ali kad je Jelena doživela tešku saobraćajnu nesreću, vodila se velika bitka za njen život. Sve je bilo protiv nas i činilo se da ona više nikad neće stati na noge. Bila je kvadriplegična i nije mogla da pomera ništa osim vrata više od mesec dana, ni mali prst na ruci ili nozi… I mi smo tako sedeli pored nje i ona je rekla: ‘Hajde da se kladimo… Kad ja izađem iz bolnice moraš da uradiš nešto što inače nikad ne bi uradio'", pričao je Đorđe.

"Pristao sam i ona je onda rekla: ‘Moraš da se obriješ do glave i da se tetoviraš’.

To je znala da nikada ne bih uradio, pirsinga se nije setila na sreću, jer bih sad pevao sa nekom brnjicom verovatno. Brijanje glave nije bio nikakav problem jer se priroda već pobrinula za pola. Za tetovažu sam otišao kod jednog mog drugara koga sam znao iz gimnazijskih dana, on ima svoj salon za tetovažu sa svim onim zastavama Juga, Konfederacije, sav je u nekom fazonu stripa", ispričao je muzičar svojevremeno.

Podsetimo, Đorđe Balašević je preminuo od posledica upale pluća. Sahrani na Gradskom groblju u Novom Sadu prisustvovali su samo članovi najbliži porodice. Tamburaši su na groblju svirali njegove legendarne pesme, među kojima je i "Olivera", koju je posvetio supruzi, njegovoj životnoj ljubavi i inspiraciji.

(Stil.kurir.rs/Lepaisrećna)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs