NESTAVRNO BIZARNO!

Bizarno za nepoverovati: Ovo je Kit Ričars uradio sa posmrtnim pepelom svog oca!

Kit Ričards, legendarni gitarista Rolingstonsa i princ tame rokenrola, potvrdio je u jednom intervjuu pre nekoliko godina da je pepeo svog oca ušmrkao jer jednostavno "nije mogao da odoli".

Celebrities 13.01.2021. - 17:30h Autor: Stil/Luftika
Foto: Profimedia

On je govoreći o tom "incidentu" rekao da mu otac nije voleo groblja i nije hteo standardnu sahranu jer je želeo da bude korisno iskorišćen nakon smrti, te da je, po okončanju kremacije, urnu sa njegovim pepelom držao na polici u svom domu. Jednog dana odlučio je da posadi drvo u dvorištu i ostatke svog oca "zasadi" zajedno sa stablom.

 

"Istina je. Razmišljao sam godinama šta da radim sa pepelom, teško mi je bilo odvojiti se od njega. Nisam ga mogao samo pustiti uz vetar. Onda sam odlučio da ću posaditi drvo i njegove ostatke prosuti kako bi drvo i on rasli zajedno", objasnio je svoju nameru.

 

Kit je reporteru prilično detaljno opisao kako se celo iskustvo zapravo dogodilo.

"Otvorio sam poklopac urne i deo mog oca pao je direktno na sto. Pogledao sam i iskreno, nisam mogao odoleti. Napravio sam liniju, uzeo slamčicu i rekao ’vidimo se, tata’. Šta sam mogao da uradim? Da ga očetkam?!", a na pitanje kakav je bio osećaj, kroz osmeh je odgovorio da ga je "uradilo".

 

Pravdajući svoj postupak rekao je da u mnogim drevnim kulturama postoji sličan običaj, ali da u ovom slučaju on nije pojeo već "ušmrkao" oca.

 

"Mogu reći da drvo gde sada počiva moj otac raste nestvarno dobro", oduševljeno je izgovorio Ričards koji je 18. decembra prošle godine započeo svoju 78 godinu apsolutnog rokenrol života.

 

Još uvek tvrdite da su zdrave navike ključ dugovečnosti?!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...