BRED PIT

Oskarovac uhvaćen bez majice: Obožavateljke poludele za njegovim tetovažama, koje je dugo skrivao!(FOTO)

Skinuo majicu i otkrio nešto za šta se do sad nije znalo...

Celebrities
11:20h Autor:
Oskarovac uhvaćen bez majice: Obožavateljke poludele za njegovim tetovažama, koje je dugo skrivao!(FOTO)
Foto: Profimedia

Bred Pit pokazao je brojne tetovaže kojima je ukrasio svoje telo, a koje inače nemamo baš priliku često da vidimo i izazvao talas oduševljenja kod svojih brojnih obožavateljki.

Bred Pit
foto: Profimedia

Jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice, glumac Bred Pit (57) trenutno se nalazi na odmoru na ostrvu Turks i Kaikos, gde je uhvaćen u izdanju u kakvom nemamo priliku često da ga vidimo, osim tu i tamo u nekim filmskim izdanjima.

Naime, papraci su uočili Brada i njegova prijatelja i prijatelja Fleu iz Red Hot Chilli Peppersa, baš kada su se otputili zajedno na ronjenje, a ono što je svima najzanimiljivije je glumčevo razgolićeno i tetovažama prekriveno telo koje inače ne pokazuje u javnosti.

Bred Pit
foto: Profimedia

Tako se jasno vidio crtež tornada na boku, ali i neke koje ranije nismo videli. Nije poznato koliko ih ukupno ima, ali poznato je da na podlaktici ima ispisan natpis "Absurdities de l’ existence", na donjem delu leđa stoji natpis na sanskritu, i crtež koji je jednom prilikom napravila njegova bivša supruga

Anđelina Džoli.

Na ruci je tetovirao i lik Ledenog čoveka, na stomaku ima Anđelinin datum rođenja, na desnoj ruci inicijale njenog imena i imena njihove dece AMPZSKV, na ruci ima stihove "There exists a field, beyond all notions of right and wrong. I will meet you there", tetovažu motora i čoveka s vlastitom senkom.

Komentari na izgled glumca usijali su Internet, a obožavateljke su složne u oceni da glumac u 57. godini izgleda sjajno i da je i dalje frajer i po!

Bred Pit
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs