OPUŠTEN STAJLING

Zvezda Igre prestola od 15. godine boluje od kliničke depresije: Uslikana na ulici, niko je nije prepoznao! (FOTO)

Zvezda serije Igra prestola uhvaćena tokom šetnje u opuštenom izdanju

Celebrities
14:05h Autor:
Zvezda Igre prestola od 15. godine boluje od kliničke depresije: Uslikana na ulici, niko je nije prepoznao! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanska glumica Lina Hidi (47) koja se proslavila ulogom okrutne Sersei Lanister u seriji "Igra prestola" uslikana je u Los Anđelesu tokom šetnje u neprepoznatljivom izdanju.

Linu su paparaci uhvatili dok je šetala psa i u društvu partnera, glumca Marka Menchaca koji u seriji 'Ozark' glumi Rusa Langmorea.

Lena je za ovu opuštenu šetnju odabrala ležeran stajling, koji je sušta suprotnost od autfita koje viđamo na crvenom tepihu.

Marija Kilibarda za Stil: Evo šta savetujem ženama koje doživljavaju torturu ličnih pitanja o deci i udaji!

Lina Hidi
foto: Profimedia

Prošetala je u ležernim pantalonama koje podsećaju i na pidžamu, širokoj sportskoj majici i patikamna, dok na licu nije imala ni trunke šminke. Autfit je zaokružila svetlo smeđom kapom.

Mnogi je nisu prepoznali, ali primetan je osmeh na licu!

Linin život nije bio lak.

Lina Hidi
foto: Profimedia

Lina se udala za muzičara Pitera Lougrana u maju 2007. godine, sa kojim je dobila sina Vilija 31. marta 2010. Ubrzo nakon porođaja izjavila je da to bio najteži momenat u njenom životu, jer je brzo shvatila da pati od postporođajne depresije.

"Još od 15 godine patim od kliničke depresije, ali nekako sam uspevala da je balansiram bez lekova sve dok nisam dobila sina. Potpuno bih izgubila kontrolu nad svojim životom i na kraju sam pronašla čoveka koji je miks istočnjačke i zapadnjačke filozofije na polju savremene medicine. Prošla sam put koji je sve promenio za mene. Nisam želela da budem zavisnik i da ne mogu da živim bez lekova i tableta", rekla je Lina za britanski "Telegraf".

One su najveće ljubavi njegovog života: Eminem pored svoje ćerke usvojio još dve devojčice!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs