Drugo lice čelične dame

Dejvid Bekam: Vidite, rekao sam vam da se Viktorija smeje

Porodica Bekam ponovo je u žiži javnosti od kada je Dejvid objavio na Facebook stranici fotografiju svoje nasmejane supruge
Celebrities
14:26h
Dejvid Bekam: Vidite, rekao sam vam da se Viktorija smeje
Foto: Daily Mail
1 / 3 Foto: Daily Mail

Viktorija Bekam (Victoria Beckham) nije čelična dama. Iako su je mediji često prozivali da joj je izraz lica na fotografijama uvek isti i da joj je osmeh strani pojam, modni dizajner i nekadašnja članica grupe Spice girls pokazala je da i ona ume da se smeje.

Njen suprug, Dejvid Bekam (David Beckham) sa oduševljenjem je podelio njenu privatnu fotografiju na svom Facebook profilu. Proslavljeni fudbaler pohvalio se fanovima kako njegova lepša polovina izgleda kada se kamere ugase, rekavši da je bio u pravu kada je svima pričao da se Viktorija stalno smeje.

Tanka figura i mrki pogled bili su zaštitni znak britanske modne trendseterke. Međutim, bivša spajsica je i gostovanjem na kineskoj televiziji (China Central Television) dokazala da nije uštogljena i hladna diva, kakvom su je mnogi smatrali. Sa kosom vezanom u konjski rep i elegantnom crvenom haljinom Bekamova se rado osmehivala voditelju, ali i svom suprugu.

Viktorija i Dejvid počeli su da se zabavljaju 1997. godine. Nakon 16 godina njihove emocije ne blede, te su uvek uzimani kao primer jednog od najstabilnijih brakova u svetu šou-biznisa. Uticajna engleska dizajnerka i ikona svetskog fudbala, popularniji kao Poš i Beks, imaju četvoro dece - sinove Bruklin Džejmsa, Romea Džejmsa, Kruz Dejvida i ćerku Harper.

Ostale fotografije Bekamovih sa gostovanja na kineskoj televiziji možete pogledati u našoj galeriji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs