sećate li se nje?

Bila je popularna pevačica 90-ih, a onda nestala: U 38. godini fakultet, evo kako danas izgleda Ksenija Mijatović!(FOTO)

Popularnost je stekla devedesetih nakon nastupa na muzičkim festivalima. Danas je estrada daleko iza nje, te se posvetila psihologiji

Celebrities
Autor:
Foto: PrintscreenJutjub/Tv Arhiva

Ksenija Mijatović je 90- ih godina bila popularna pevačica, a ostala je upamćena po tome što je karijeru gradila bez skandala i tračeva.

Nakon što je 2011. godina izdala album “Magija”, a onda je iznenadila sve odlukom da napusti muzičku scenu i u 38. godini započne studije psihilogije.

"Kad sam izdala album, brzo sam shvatila da sve što radim nije dovoljno. Nakon toga sam odlučila da upišem fakultet. Više ne zavisim od muzike, neću da snimam komercijalnu muziku za široke narodne mase. Srbija je zemlja u kojoj prednjači narodna muzika, i to sad više nego ikad. U jednom momentu sam shvatila da, ako želim da uspem, moram da se namećem na milion drugih načina. Odlučila sam da ne želim više da pevam ovde, neću da radim nešto što nije moje opredeljenje i da prihvatam pravila igre koja mi se ne sviđaju. Kako su godine odmicale i kako sam sazrevala, sve manje sam bila spremna na kompromise kad je muzika u pitanju. Nije stvar da li želim ili ne da se bavim muzikom, van tokova sam glavne igre koja se zove šou-biznis", rekla je pre nekoliko godina Ksenija za domaće medije.

Bila je žena slavnog glumca, a sada živi na ulici i skuplja hranu iz kontejnera: Potpuni sunovrat nekadašnje manekenke!

Danas skoro deset godina kasnije, nimalo se ne kaje, već kako kaže živi život kakav je oduvek želela.

"U jednom momentu sve što ja jesam nije bilo dovoljno da od muzike mogu da živim, i jako mi je bilo teško da se oprostim od nečega što je moj život. Ali počela sam ceo život ispočetka. U 38. godini sam upisala psihologiju sa klincima od 19, masterirala sam i napisala dva naučna rada. Uporedo sa psihologijom završila sam i studije na Institutu za integrativnu psihoterapiju – ispričala je Ksenija u emisiji “Kec na jedanaest” na TV “K1”.

Bila je seks simbol 90-ih, a onda je nestala: Evo gde je sada deo legendarne petorke supermodela! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...