stao na kraj glasinama

Britanski pevač prekinuo tišinu o navodnoj aferi sa Megan Markl: Ovo je prava istina!

Britanski pevač i glumac stavio tačku na glasine

Celebrities
14:51h Autor:
Britanski pevač prekinuo tišinu o navodnoj aferi sa Megan Markl: Ovo je prava istina!
Foto: Profimedia

Britanski pevač i glumac Maks Džordž (32) prekinuo je višegodišnju tišinu o navodnoj ljubavnoj aferi sa Megan Markl (39), o kojoj se spekulisalo kada je bivša glumica stavila tačku na svoj prvi brak sa Trevorom Engelsonom, prenose strani mediji.

Naime, iako je trenutno u srećnoj vezi s rijaliti zvezdom Stejsi Gigs, prošle godine u medijima su se pojavile informacije kako je posle kraha dvogodišnjeg braka 2013. godine sa filmskim producentom, Megan po svaku cenu želela da joj sledeći partner bude Britanac, te je navodno njemu slala poruke putem Tvitera.

Princ Hari je manje inteligentan od Megan i ide tamo gde ona pokaže: Novi šokantni detalji iz bračnog života para!

"Ne znam odakle to. Pročitao sam nešto tokom vikenda, ali pročitao sam i da je tražila Engleza. Ne znam zašto joj to trenutno rade. S moje strane nije bilo ništa', rekao je bivši član grupe The Wanted prilikom gostovanja u jutarnjem programu kod Filipa Schofilda i Holly Willoughby.

Da podsetimo, bivša glumica je u to vreme, preko zajedničkih prijatelja, otišla na sastanak na slepo sa princom Harijem. Par je ubrzo potvrdio vezu, a 2018. godine izgovorio sudbonosno "da". Prošle godine dobili su sina Arčija, a od ove godine žive u Americi nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti.

Isplivao razlog kraha prvog braka Megan Markl: Filmskom producentu se ovo nikako nije svidelo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs