nastubu srama

Glumica u centru skandala, bez pardona zavodi oženjene: Supruga videla fotografije zagrljenih ljubavnika! (FOTO)

Još se nije slegla prašina nakon što je Lili Džejms viđena tokom romantičnog vikenda sa "srećno oženjenim" kolegom, a pojavio se još jedan trač o njenom burnom ljubavnom životu

Celebrities
Autor:
Glumica u centru skandala, bez pardona zavodi oženjene: Supruga videla fotografije zagrljenih ljubavnika! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanska glumica Lili Džejms (31) poslednjih dana nalazi se u središtu skandala zbog ljubavnih afera sa oženjenim kolegama Dominikom Vestom (51) i Armijem Hamerom.

Nakon što je uslikana u prisnom zagrljaju i kako razmenjuje nežnosti sa glumcem Dominikom koji je u braku nekoliko godina, mlada glumica postala je glavni akter tabloida.

foto: Profimedia

Javno su se prepustili emocijama, te razmenjivali nežnosti neobazirući se na prolaznike.

Iako su paparaci fotografisali ove, za njih romantične trenutke, oženjeni glumac nije mario za to što će njegova supruga sve saznati.

Osim dana ispunjenog nežnošću izvori za strane medije kažu da su proveli i dve noći u jednom hotelu u Rimu.

‘Daily Mail’ prenosi da je glumčeva dugogodišnja supruga Ketrin Ficdžerald za prevaru saznala videvši fotografije na internetu. Bila je šokirana i slomljena kada je shvatila šta se dešava iza njenih leđa.

Ketrin pokušava da dođe do Dominika, ali on se ne javlja na telefon. Ona nema pojma šta se događa, smatrala je da je njihov brak stabilan. Izgleda da je pomenuti brak sada završen, ali ona je previše skrhana da bi komentarisala navode medija. Jednostavno prvo mora da porazgovara sa njim. – Rekao je izvor blizak paru.

Lili Džejms je sada putem Zuma otkrila kako zbog čitave afere ide na šamanske tehnike isceljenja.

Raskošno venčanje Luiđija Berluskonija pod maskama: Zašto Silvio nije prisustvovao venčanju najmlađeg sina? (FOTO)

foto: Profimedia

U intervju za Gardijan priznala je da je bila lakoverna, te nije trebalo svima da veruje na reč.

Kako kaže, smatra da je javnost u poslednje vreme postala previše "moralna", a da veruje kako nijedna situacija nije "crna i bela" već postoje brojna siva područja u kojima se sve odvija.

Lili se i prošle godine suočila sa optužbama da je krivac za raspad braka Armija Hamera i njegove supruge Elizabet Čejmbers. Razlog kraha su bile strastvene poruka koje je njegova supruga pronašla u glumčevom telefonu, a to se sve odigralo dok je trajalo snimanje drame "Rebeka" u kojoj su Lili i Armi igrali zajedno.

Poruke koje su uznemirile Elizabet glumac Armi Hamer razmenjivao je sa misterioznom ženom Adelin. Iako nije bilo poznato o kome se radi, počele su pekulacije da je ta žena upravo Lili Džejms, jer u pomenutoj seriji tumači lik "Adelin". Slučajno ili ne, ovo ime pisalo je i na njenoj prikolici sa seta.

"Nije bila nimalo suptilna, a njemu se to sviđalo, nema sumnje. Stalno ga je dodirivala, dugo ga gledala duboko u oči. Dok je trajalo snimanje, radije je nedelja bio na setu umesto da ode da vidi porodicu koja je u to vreme bila u Britaniji (serija se snimala u Velikoj Britaniji, a zbog nje je Armijeva porodica doputovala čak iz Amerike) ", ispričao je izvor, te dodao:

"Bili su veoma bliski, provodili su puno vremena zajedno uveče i vikendima".

Tragična životna priča prve i najlepše misice Jugoslavije: Bajkovit život okončala smrtonosnom dozom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs