Ponosna

Kim Kardašijan ostvarila san: Previše sam uzbuđena, jedva dišem! (FOTO)

Ovo je ostvarenje svih mojih snova! Hvala časopisu Vogue što su me konačno stavili na naslovnicu! Bože! Toliko sam uzbuđena da jedva dišem, napisala je Kim na Instagramu uz naslovnicu Voga koju je ponosno objavila
Celebrities
22:38h Autor:
Kim Kardašijan ostvarila san: Previše sam uzbuđena, jedva dišem! (FOTO)
Foto: Instagram / Kim Kardashian

Otkako je izjavio da je Kim Kardašijan (33) žena njegova života, što je, kako je sam rekao, shvatio kad ga je oralno zadovoljila jer je to uradila bolje od ijedne druge, Kanje Vest (36) nagovara Anu Vintur (64) da njegovu dragu stavi na naslovnicu Voga (Vogue).

Kim je pozirala za razne časopise, uglavnom obnažena, ali nikad je nisu zvali da snimi editorijal za Vog. Starleti koja se proslavila objavljivanjem kućnog pornića to je bio "trn u oku". Stoga ne čudi, što je bilo potrebno toliko nagovaranja da Kim "osvane" na naslovnici "modne biblije".

Iako je Ana Vintur u nekoliko navrata rekla da Kim Kardašijan nikad neće biti na naslovnici Voga, popustila je. Kanje ju je toliko molio i preklinjao da više nije mogla da ga sluša, a i dobri su prijatelji, pa je odlučila da mu udovolji.

"Ovo je ostvarenje svih mojih snova! Hvala časopisu Vog što su me konačno stavili na naslovnicu! Bože! Toliko sam uzbuđena da jedva dišem", napisala je Kim na Instagramu uz naslovnicu Vogua koju je ponosno objavila.

Bujna Kim na naslovnici aprilskog izdanja Voga na sebi ima svečanu belu haljinu. Kanje stoji iza nje u crnom odelu i grli je.

U editorijalu časopisa sa parom je pozirala i njihova devetomesečna ćerka Nort. Dok se Kim nekoliko puta presvlačila, Kanje je ceo editorijal odradio bez prevelikih promena odevne kombinacije. Fotografisala ih je Annie Leibovitz (64).

OVDE pogledajte Kim Kardašijan vežbe za uvećanje guze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs