veliki gest

Kakav je to bio čovek: Glumac otkrio kako mu je Nebojša Glogovac pomogao u teškom trenutku!

Glumac se prisetio situacije kada ga je pokojni Nebojša Glogovac "kupio" za sva vremena

Celebrities 19.07.2020. - 10:27h Autor: Stil/Blic
Foto: Kurir / Dado Đilas

U filmu "Južni vetar" Miloš Petrović Trojpec je imao priliku da postane blizak sa Nebojšom Glogovcem, koji je jednim nesebičnim gestom pokazao zašto su ga mnogi prijatelji i kolege smatrali za pravu ljudsku gromadu.

 

"Kad god se pomene njegovo ime, kao da me neko udari u stomak. Bilo je nezaboravno iskustvo raditi s njim i zahvalan sam Bogu što sam imao priliku da ugrabim tih 15 snimajućih dana pored takve ljudske, ali i glumačke veličine. Žao mi je što je otišao, pre svega najveći gubitak ima njegova porodica, ali isto toliko i cela Srbija, zato što ga više nećemo videti ni u jednoj ulozi. On je bio moj uzor i na sceni i van nje i neko na koga sam se ugledao. Sad negde uviđam da sam počastvovan što sam igrao sa njim i delio scene, bukvalno smo se tako sprijateljili i bili bliski na kraju tog snimanja, da smo se dopisivali par dana pre nego što je umro. Uvek je bio dobar lik veliki čovek", setno se setio Trojpec i otkriva čime mu je Nebojša lično pokazao koliko je veliki.

 

Ćerka slavnog holivudskog para mamila uzdahe na plaži: Pokazala figuru i brojne tetovaže! (FOTO)


"Imao sam u tom trenutku problem, nisam imao agenciju u kojoj sam prijavljen i produkcija nije imala kako da mi uplati honorar. Bio je kraj godine i sve kolege već su imale svoje agencije. Pokušao sam na deset strana, kod bližih kolega i prijatelja, i nisam uspeo nikako. Poslednji snimajući dan radili smo onu čuvenu scenu u igraonici gde mučimo Bugarina, bilo je negde oko četiri ujutru, on je sedeo, već smo bili umorni. Naiđe producentkinja i pita me šta je s agencijom daj da to sredimo, ja kažem stvarno nemam koga da nadem. Nebojša je sedeo u stolici, bio je na telefonu, i samo je pitao "U čemu je problem?" Ja sam rekao ma ništa, ali je on insistirao i preko producentkinje saznao u čemu je stvar. Nakon toga samo je rekao: "Koliko para treba? "Ajde bre, nemojte da me zezate. Uplati mu preko mene, imaš tamo podatke i odmah završi to, a ja ću mu dati novac." Ja sam se cimamo dve nedelje da nadem nekoga i uvek je bio neki problem, ali ta njegova spontanost, on uopšte nije morao to da uradi, nisam mu ni tražio niti bi mi ikad palo na pamet. On je to prosto načuo u prolazu i zainteresovao se i rešio odmah da reaguje. Takav je bio čovek", prisetio se mladi glumac.

 

Isplivali novi detalji o svađi prinčeva Harija i Vilijama: Evo ko je upleo prste!

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...