Angažman

Megan Markl pokušava da finansijski obezbedi porodicu: Svi pričaju o njenoj novoj ulozi! (VIDEO)

U najgledanijem američkom jutarnjem programu, Megan je promovisala svoj novi film

Celebrities
Autor:
Megan Markl pokušava da finansijski obezbedi porodicu: Svi pričaju o njenoj novoj ulozi! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Megan Markl govori o svom prvom post-kraljevskom angažmanu u Diznijevom dokumentarcu Slonovi.

"Zaista sam zahvalna što sam uspela da oživim ovu priču o slonovima," rekla je Megan (38) u Diznijevom intervjuu snimljenom prošlog leta koji je u ponedeljak emitovan u emisliji Dobro jutro Amerika.

"Imala sma sreću što sam imala praktično iskustvo sa slonovima u njihovom prirodnom staništu. Kada provodite vreme povezujući se sa njima u divljini, shvatite da mi moramo igrati ulogu njihovog očuvanja i njihove sigurnosti." "Ova stvorenja su tako veličanstvena i istovremeno su tako osetljiva i tako povezana," priča Megan. "U ovom filmu se vidi koliko su izvanredna. NJjihova sećanja su neverovatna, blisko su povezani u stadu, trude se da zaštite mladunce - mislim da su zbog toga mnogo sličniji nama."

"Nadam se da će ljudi kada vide ovaj film shvatiti koliko smo povezani i ako bismo imali više svesti o preprekama sa kojima se suočavaju brinuli bismo jedni o drugima, o ovoj planeti i o ovim životijama, na sasvim drugačiji način."

Megan Markl je ovaj angažman dogovorila i ostvarila još prošlog leta, da bi ona i Hari napustili kraljevsku porodicu krajem marta ove godine.

Iako su prvobitno pokušavali da žive u Kanadi, pre mesec dana došli su u Los Anđeles sa sinom Arčijem i ovih dana se mogu videti kako užestvuju u radu neprofitne organizacije koja kuva i dostavlja hranu ljudima pogođenim COVID19.

Oni koji je poznaju kažu da Megan želi da Hari upozna Los Anđeles očima filantropa.

Istina je da par pokušava da se snađe i finansijski obezbedi sada kad su ostali bez novčane pomoći kraljevske porodice.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs