Pogledajte

Na godišnjicu objavila fotografije sa venčanja: Ovako je izgledala venčanica Nevene Božović od 5.000 evra! (FOTO)

Pobednica prošlogodišnje Beovozije i učesnica Eurosonga, Nevena Božović objavila je na svom Instagram nalogu nikad viđene fotografije sa venčanja.

Star look
Autor:
Na godišnjicu objavila fotografije sa venčanja: Ovako je izgledala venčanica Nevene Božović od 5.000 evra! (FOTO)
Nevena Božović, Foto: PR

Poznata pevačica i prestavnica Srbija na prošlogodišnjoj Evroviziji Nevena Božović, koja uživa u braku sa zgodnim pilotom Nikolom Ivanovićem, podelila je sa svojim pratiocima fotografije sa venčanja koje javnost do sada nije videla.

Dan njenog venčanja, 20. april 2019. protekao je veoma lepo, ali fotogorafije sa ove ceremonije malo je ko mogao da vidi. Za ovaj poseban dan – godišnjicu braka, lepa pevačica svojim pratiocima pokazala je bajkovite fotografije sa svadbe i sve oduševila glamuroznom venčanicom koju je nosila.

Poznata je činjenica da je Nevena Božović, a sada Ivanović, oduvek želela da se uda u venčanici koja je specijalno kreirana za nju, te je tom prilikom, angažovala jednog od naših najpoznatijih dizajnera. Dala mu je osnovne smernice kako želi da izgleda njena bajkovita haljina i na kraju je dobila ono o čemu je maštala. Lepa Nevena nije žalila što je za haljinu na kraju dala 5.000 evra.

? #onthisday ❤️

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs