dA I TO SE DEŠAVA

Kad kraljicu Instagrama zatvore u karantin: Ovako to izgleda! (FOTO, VIDEO)

Za nekoga ko je navikao na konstantna putovanja po svetu, karantin može biti izuzetno teška stvar

Celebrities
Autor:
Kad kraljicu Instagrama zatvore u karantin: Ovako to izgleda! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ Instagram/

Najpoznatija influenserka i modna blogerka, devojka koja ima sopstvenu liniju garderobe, šminke, torbi – Italijanka Kjara Feranji, zatočena je, usled pademijskih mera koje je uvela vlada Italije, u svom domu u Milanu.

Najkritičnija epidemiološka situacija, kako je već opšte poznato, je upravo u Italiji, pa mere koje su tim povodom sprovele italijanske vlasti, a koje između ostalog uključuju rigoroznu kontrolu kretanja, nisu zaobišle ni kraljica Instagrama, koja trenutno ima skoro 19 miliona pratilaca na toj društvenoj mreži.

Kjara je, usled epidemiološke krize izazvane korona virusom u Italiji, sa suprugom, muzičarem Fedezom i jednoipogodišnjim sinom Leom, već skoro mesec dana u izolaciji u svom luksuznom stanu u Milanu.

Kristijano Ronaldo sve svoje hotele pretvara u bolnice i plaća sve troškove lečenja!

Nije posebno teško zamisliti koliko teško Kjari pada izolacija, ako se uzme obzir da je to žena koja ne prestaje da obilazi zemaljsku kuglu - polovinu svog vremena provodi u avionima, snima reklame, kampanje i editorijale, prisustvuje modnim revijama i drugim elitnim manifestacijama svakodnevno.

Međutim, Kjara, je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila video u kome je pokazala da njena porodica čini sve da dane u izolaciji učini manje monotonim i unese u njih i malo zabave, smeha i radosti.

Pandemija koronavirusa: Surova istina o životu koji malo ko od nas želi da prihvati!

Video koji je blogerka objavila, a u kome zajedno sa suprugom stoji na prozoru svog stana i pušta muziku preko zvučnika, peva i zabavlja se zajedno sa komšijama iz obližnjih zgrada pobrao je bezbroj simpatija njenih fanova.

Feranjijeva je, međutim, par dana pre ovog videa objavila i veoma ozbiljan i dirljiv post o situaciji u kojoj se Italija nalazi, želeći i apelujući na podizanje svesti o važnosti samoizolacije i preventivnih mera protiv virusa covid19:

Ovo pišem da bi u potpunosti razjasnila svojim pratiocima koji nisu Italijani, a njih je 80% od 18.7 miliona, koji očito ne razumeju trenutnu situaciju u Italiji. JAKO JE LOŠE! Imamo više od 10.000 zaraženih, više od 600 umrlih i više od 5.000 ljudi u bolnicama, koji se nalaze u teškom stanju.

Bolnice nisu bile spremne za ovakav scenario, a doktori i sestre daju sve od sebe da pomognu što više ljudi, ali broj obolelih raste rapidno i sada moraju da vrše selekciju kome će pomoći - na osnovu starosti i toga kolike su im šanse za preživljavanjem.

Moj suprug i ja smo otpočeli kampanju prikupljanja novca za bolnicu u Milanu i za sada smo uspeli da prikupimo 3,6 miliona evra, ali to nije ni blizu dovoljnog i potrebno nam je još mnogo više.

Država je donela odluku da sve građane zaključa u kuće do 3. aprila, kako bi se sprečilo širenje virusa, a još i više zbog toga da čitav zdravstveni sistem ne bi kolabirao. Mi sada živimo u karantinu, kao neki gradovi u Kini proteklih meseci. Zato, molim vas, podignite svet i razumite da OVO NIJE OBIČAN GRIP i da je mnogo opasniji za sve nas.

OSTANITE UNUTRA što je moguće više u ovim kritičnim trenucima, i pomozite ljudima oko sebe da steku svest o ovoj opasnosti i da se čuvaju. I pomozite italijanske bolnice, molim vas”, napisala je blogerka ispod slike na kojoj nosi zaštitnu masku.

Kjara je u jednom od postova prethodnih dana napisala i to da je zahvalna što je u ovim teškim trenucima za celu Italiju i svet, ona zajedno sa svojom porodicom i što su svi zdravi.

Ljubav u doba korone: Italijanka (23) je prvi dejt imala na terasi, a pre držanja za ruke obavezna dezinfekcija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs