iskreno

Ispovest Ane Franić o razvodu i samohranom roditeljstvu: Ne plašim se, život u strahu nije život!

Prošlo je nepunih pola godine otkako je naša glumica odlučila uzme svoja dva sina i s njima se vrati iz Splita u Beograd

Celebrities
19:46h Autor:
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Sve do pre pre šest meseci činilo se da Ana Franić (38) živi bajku, ali onda se sve preokrenulo. Ana se razvela i odjednom zatekla pred novim životnim okolnostima, gde će uloge morati da usklađuje sa majčinstvom i to s teretom brojnih obaveza na svojim plećima.

 

"Mi smo roditelji našoj deci sada i zauvek. Hteli mi to ili ne, moraćemo da se slažemo, a i zašto ne bismo kada je sve ispalo kako treba da bude, započela je glumica ispovest nakon bračnog brodoloma.

 

Kada ste prvi put shvatili da je kraj i da se vraćate u Srbiju?

 

"Nisam očekivala da ću se vratiti ovde, niti sam tamo otišla da bih se vratila, zar ne? Ali, eto, niko ne zna šta nosi život. Kada sam rešila da će tako biti, tada sam to i uradila. Prošlog leta su se neke stvari posložile. Dobro sam se snašla u novoj realnosti iako je svaka promena teška. Došla sam s dvoje male dece, što iziskuje velike žrtve, mnogo odricanja zbog njih, ali tako mora da bude".

 

Ana Franić o životu u Splitu, sujeti i roditeljstvu: Ako dete ovlada sa ove 2 veštine izrašće u dobrog i srećnog čoveka!

foto: Kurir/Zorana Jevtić

Plašite li se sada kada ste samohrana majka?

 

"Ne mogu da se plašim jer život u strahu nije život. U svom sam gradu, svom stanu, među svojim prijateljima, sa svojom decom. Naravno da neće biti lako. Ako budem puno radila moraću da obezbedim čuvanje moje dece, ali to će ujedno značiti da imam finansije za tako nešto. Sve to vuče jedno drugo".

 

Brine li vas budućnost vašim sinova i u kojoj meri se njih dvojica razlikuju?

 

"Mnogo se razlikuju. Previše je rano da ustanovim imaju li talenta za glumu, jedino primećujem da dobro pevaju. Volim svoj posao i kada bih rekla da ne bih volela da se oni njim bave, ne bih govorila dobro o svom poslu. Naravno da kao i svaki roditelj ne želim neizvesnost za svoju decu, ali ako to bude njihov put, biće tako. Uvek ću im pružati podršku u vidu saveta".

 

Večni klasik sa kojim nema greške: Ana Franić u maloj crnoj haljini pokazala savršene noge! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...