Napredak

Kraljica i Hari se sastali prvi put nakon Megzita: Svi pričaju o onome šta mu je rekla!

Atmosfera je bila opuštena, a njih dvoje su napokon mogli da sve kažu jedno drugom u lice

Celebrities
10:00h Autor:
Kraljica i Hari se sastali prvi put nakon Megzita: Svi pričaju o onome šta mu je rekla!
Foto: Profimedia

Kraljica je održala četvorosatni sastanak sa princom Harijem u dvorcu Vindzor kako bi "očistila vazduh" nakon Megzita. Ona je svom unuku rekla da će "uvek biti dobrodošao nazad" ako ponovo želi da se vrati u kraljevsku porodicu.

Kraljica (93) je pozvala vojvodu od Saseksa na ručak nakon što je on zatražio da se vidi sa svojom bakom.

Insajder tvrdi da je kraljica završila njihov razgovor tako što je rekla Hariju da je "mnogo voljen i da će uvek biti dobrodošao", prenosi Sun.

"U nedelju je kraljica, prvi put imala priliku da nasamo razgovara sa Harijem i sazna kakvi su mu planovi. Bilo je to sasvim opuštajuće okruženje i oboje su mogli da iznesu svoje mišljenje," tvrde dobro obavešteni izvori.

Kraljica je bila "veoma uznemirena" zbog Meganine i Harijeve odluke da odu u Severnu Ameriku i "volela bi da više viđa svog praunuka Arčija."

"Ona trenutno prihvata da njih troje žive u Severnoj Americi. Međutim, ona takođe jasno stavlja do znanja da oni ne smeju da svoj kraljevski status unovče. Zbog toga ne dopušta da koriste reč "kraljevski" za svoj novi brend," tvrdi izvor.

Takođe, kraljica je jasno stavila do znanja da Hari, Megan i Arči mogu da se vrate u kraljevsku porodicu ako i kad god požele.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs