ovako izgleda suprug naše pevačice

Tijana Bogićević pokazala muža Afroamerikanca: Prešao je u pravoslavlje i obožava ćevape! (FOTO)

Naša pevačica čarobnog glasa ukrstila je glas na otvaranju Beovizije sa mužem koji je za ovu priliku došao iz Bostona

Celebrities
17:55h Autor:
Tijana Bogićević pokazala muža Afroamerikanca: Prešao je u pravoslavlje i obožava ćevape! (FOTO)
Foto: Kurir/Aleksandar Jovanović

Tijani Bogićević, nekadašnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji pripala je čast da otvori prvo polufinalno veče, otpevavši pesmu "Arcade" i to u duetu sa suprugom Markom Robertsonom.

Afroamerikanac koji je osvojio srce naše pevačice je za ovu priliku specijalno došao u Srbiju. Par je dobio gromoglasni aplauz, a za publiku je ovaj duet bio pravo iznenađenje jer je ovo prvi put da je Tijana predstavila svoju jaču polovinu.

Tijana Bogićević za Stil o životu, nezi i modi: Pogađa me diskriminacija, nepravda i iživljavanje nad slabijima!

foto: Kurir/Damir Dervišagić

Inače, Mark Robertson i Tijana godinama žive u Bostonu, a talentovana pevačica voli da dovodi muža u Srbiju i u rodni Novi Sad. Venčali su se 2015. godine u Americi u prisustvu članova porodice i prijatelja, a kasnije su organizovali i venčanje u Srbiji. Kako je Tijana otkrila u jednom intervjuu kako bi imali crkveni obred, Mark je prethodno morao i da se krsti u pravoslavnoj crkvi.

foto: Kurir/Damir Dervišagić

" Moram da razbijem fascinaciju naših ljudi o strancima koji prelaze u pravoslavlje. Amerika je zemlja u kojoj je zastupljena velika sloboda religija i u jednoj ulici možete da vidite 20 različitih verskih zajednica.Mark je i ranije bio hrišćanin, a sada je prešao u pravoslavlje. Dopadaju mu se naše crkve, osećaj mira i spokoja u njima, a posebno je oduševljen kako su oslikane", rekla je jednom prilikom i dodala:

"Obožava sarme i često ih spremam, ali i banjalučki ćevap koji je jeo u Novom Sadu. Kada sam nedavno došla u Srbiju, pitao me je da li sam išla na ćevape. Svi su ga ovde odlično prihvatili, moji roditelji ga obožavaju. Dolazimo dva puta godišnje u Srbiju".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs