Dodela BAFTA nagrada

Suze, saten i čudne grimase: Ne možeš u 50. da budeš devojka, i tačka! (FOTO)

Sinoć se u Rojal Albert Holu svašta dešavalo

Celebrities
09:37h Autor:
Suze, saten i čudne grimase: Ne možeš u 50. da budeš devojka, i tačka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka glumica Rene Zelveger sinoć je na dodeli BAFTA nagrada dobila priznanje za najbolju glumicu za interpretaciju legendarne holivudske zvezde Džudi Garland u biografskom filmu Džudi.

Činjenica da je osvojila ovakvo glumačko priznanje, 50-godišnju glumicu dovelo je do suza, ali prilikom njenog govora javnost nije primetila samo navalu emocija, već i lice koje se krivi u veoma čudne grimase, zahvaljujući brojnim estetskim korekcijama kojima se glumica godinama podvrgavala.

Kejt Midlton i princ Vilijam glavne zvezde BAFTA nagrada: Besprekorno izdanje buduće kraljice! (FOTO)

"Njeno plastično lice toliko je upadljivo da baca senku čak i na ovako prestižnu nagradu", mnogi su komentarisali, dok su joj drugi poručili da, kao i mnoge druge poznate žene, jednostavno mora da shvati da u pedesetoj jednostavno ne može da izgleda kao devojka, ni ona, niti bilo koja druga dama.

Iako je u početku negirala, Rene je na kraju sama priznala da je preterala sa botoksom.

Zbog previše intervencija, lice joj je sada na nekim mestima toliko ispeglano da podseća na plastičnu masku, dok se na drugim delovima nabora čim napravi bilo kakav pokret usnama, koje takođe izgledaju deformisano.

Njeno lice je 99% fileri i plastika: Gven Stefani (50) šokirala publiku najnovijim izgledom! (FOTO)

foto: EPA / Will Oliver

Ipak, utisak je malo uspela da popravi prelepa haljina od satena u najnežnijoj nijansi ružičaste boje, sa romantičnim srcolikim izrezom i neobičnim rukavima koji padaju ispod ramena.

foto: Profimedia

Uz nju je glumica ponela satenske salonke sa visokom štiklom, glomazne narukvice na obe ruke, a kosu je podigla u najjednostavniju nisku punđu.

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs