svet zavijen u crno

Kobi i njegova ćerka ostaće u našim dušama, mislima i našim molitvama: Potresan govor Ališe Kiz kida srca! (VIDEO)

Slavni košarkaš (41) poginuo je sa ćekom (13) u helikopterskoj nesreći

Ališa Kiz slomila srca publici emotivnim govorom o tragično nastradalom Kobiju Brajantu! (VIDEO)

Celebrities
20:37h Autor:
Kobi i njegova ćerka ostaće u našim dušama, mislima i našim molitvama: Potresan govor Ališe Kiz kida srca! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram People

Ališa Kiz odala je počast tragično nastradalom Kobiju Brajantu prilikom otvaranja dodele 62. Gremi nagrada. Prepuna sala saosećala je sa porodicom i ogromnim gubitkom za ceo svet, a pevačica je zamolila sve prisutne da misao o košarkaškoj legendi ostane uvek i njihovim srcima.

Pred sam početak dodele Gremija, svet je pogodila vest o pogibiji košarkaške legende, a Ališa Kiz, koja je otvorila manifestaciju, govor je posvetila upravo Kobiju i njegovoj ćerki Đijani.

"Kobi i njegova ćerka Đijana, kao i svi koji su tragično nastradali, su u našim dušama, u našim srcima u našim molitvama. Oni su u ovoj zgradi. I želim da zamolim sve da ih zadrže u sebi. Čuvajmo ih u nama i delimo našu snagu i našu podršku sa njihovim porodicama", poručila je pevačica u emotivnom govoru koji je svima zadržao knedlu u grlu.

Podsetimo, helikopter se srušio u mestu Kalabasas u Kaliforniji, a pored Kobija i njegove ćerke poginulo je još sedmoro ljudi. Uzrok su loši vremenski uslovi i gusta magla. Helikopter sa Brajantom je poleteo u 9.06 i nedugo zatim se srušio, pet minuta pre očekivanog sletanja u košarkašku akademiju gde je poveo ćerku i njene saigračice.

Ceo svet je zavijen u crno nakon jučerašnje objave stravične nesreće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs