pleni lepotom

Jelena Gavrilović proslavila 37. rođendan, a izgleda nikad bolje: Ovaj frajer je njena ljubav, podrška i oslonac! (FOTO)

Jedna od naših popularnijih glumica na čiji izgled niko nije ravnodušan napunila je 37 godina

Celebrities
21:53h Autor:
Jelena Gavrilović proslavila 37. rođendan, a izgleda nikad bolje: Ovaj frajer je njena ljubav, podrška i oslonac! (FOTO)
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Jelena Gavrilović napunila je juče 37 godina, a svojim besprekornim izgledom ostavlja bez daha.

Umetnica koja je publiku osvojila talentom, vaspitanjem i urođenom prefinjenošću rođendan je proslavila u društvu svog izabranika sa kojim uživa u jednoipogodišnjoj vezi.

Zbog njegove želje da se ne eksponira u medijima, Jelena ne govori o njemu u intervjuima, ali ne krije koliko joj ova ljubav daje vetar u leđa.

Zvezda serije "Istine i laži" koju publika trenutno gleda u ulozi ruske kneginje Olge Nikolajevne Nariškine u seriji "Crveni mesec" nedavno je objavila sliku sa partnerom sa zimovanja.

Jelena Gavrilović za Stil: Zbog ovog trika sam uvek fit i u formi!

" Volim ga iako smo različiti. Uvek onaj brži čeka sporijeg i tako stalno, napisala je u opisu slike na kojoj njihova nasmejana lica isijavaju ljubav i sreću. U komentarima su svi saglasni da su lep par.

Lepa glumica raskošnog glasa dobila je pregršt lepih rođendanskih želja na Instagramu, a među njima našla se i čestitka koleginice Ane Franić.

" Srećan rođendan, džinice moja, sestro moja, brate moj. Zbog jer smo Sunđer bob i Patrik zauvek", napisala je glumica u opisu zajedničke fotografije.

Jelena Gavrilović za Stil o glumi, nezi i ishrani: Ako pokušate ove 3 stvari da primenite, smršaćete u startu 6 kilograma!

foto: PrintscreenInstagram/Ana Franic

U razgovoru za Stil lepa glumica je nedavno pričala o tridesetim i izgledu.

"Iskustvo dolazi isključivo s godinama, a tridesete su sjajne, jer imate bezbroj mogućnosti pred vama. Žena treba da stari uz adekvatnu negu. Nisam pobornik predimenzioniranih usta, mislim da neke instagram lepotice nameću pogrešan model lepote. Danas umesto da požele neko putovanje, one žele novi nos ili da promene opis.

Jelena nam je otkrila i tajnu svoje savršene linije.

"Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, voće i povrće, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma".

Stil Jelene Gavrilović: Najlepše odevne kombinacije fatalne zavodnice iz serije Istine i laži! (FOTO)

Ljubav cveta: Lepa glumica pokazala koliko je zaljubljena u ovog zgodnog frajera! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs