Lepe reči

Jelena Ristić pohvalila Seku Aleksić!

Hvala na info o prepoznavanju GMO! Jako informativan blog, napisala je Jelena na svom Tviteru
Celebrities
04:24h Autor:
Foto: Reuters

Jelena Ristić, buduća supruga Novaka Đokovića, uredno na svom Tviter nalogu sa pratiocima deli informativne i korisne vesti, pa se tako među njima potpuno neočekivano našao i poslednji blog pevačice Seke Aleksić. Blog je posvećen jednoj od gorućih svetskih tema, genetski modifikovanoj hrani.

 

Pod naslovom „Priroda je neukrotiva. Stop GMO“ folk pevačica se posvetila onlajn istraživanju štetnosti ovakve hrane. Novakova draga je potom blog retvitovala na svom nalogu, zahvalivši pevačici: „Hvala na info o prepoznavanju GMO! Jako informativan blog”, napisala je Jelena.

 

Seka je odmah odgovorila na lepe reči, dodajući da je sve informacije našla na internetu.

 

"Potrudila sam se! Dosta toga je sa Gugla, ali kada sam videla informaciju o ljudima u Argentini, šokirala sam se i uplašila", rekla je pevačica.

 

Seka posle toga nije dobila odgovor od Jelene, ali jeste od njenih pratilaca, koji su podržali ono što je pevačica napisala.

 

U Sekinom blogu se između ostalog spominje i slučaj dve devojčice iz Argentine za čije se bolesti sumnja da ih je izazvala modifikovana hrana, a pevačica je dodala i deo o tome kako prepoznati GM namirnice.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...