Presrećna

Seka Aleksić nosi dečaka: Lepu vest saznala na veliki praznik!

Pevačica i njen suprug Veljko pre nekoliko dana su saznali za pol deteta i nisu krili radost
Šuška se 09.04.2016. - 11:13h Autor: Blic
Foto: Instagram / Seka_aleksic

Seki Aleksić se ostvarila najveća želja kada je ostala u blagoslovenom stanju, a pevačica je predosetila da očekuje sina što se i obistinilo.

 

Njen suprug Veljko i ona pre nekoliko dana su saznali za pol deteta i nisu krili radost. Paru Piljikić-Aleksić ova vest je stigla na praznik Blagovesti, a kako je Seka poznata kao velika vernica, njoj je to posebno značilo.

 

"Seka je od trenutka kada je saznala da je u drugom stanju predosećala da nosi sina. Iako nije želela da govori o tome, ispostavilo se da je osećaj nije prevario. Nju je dodatno dirnulo što su te vesti od njenih lekara stigle baš na praznik Blagovesti. Poznato je da se Seka odavno okrenula duhovnom životu i da je velika vernica, pa joj je ova simbolika unela dodatni spokoj", kaže dobro obavešteni izvor. Ona je pre nekoliko nedelja otišla na posebna ispitivanja koja su tačno odredila pol.

 

Blagovesti, dan kada žene treba da se mole Bogorodici: Svi običaji vezani za veliki praznik!

 

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Apr 8, 2016 at 6:53am PDT

 

Seka je jedna od retkih žena iz javnog života koja je otvoreno govorila o vantelesnoj oplodnji, jer smatra da bi trebalo podizati svest o toj metodi u Srbiji.

 

"Bog je rekao ovog momenta da ću ja biti trudna, shvatila sam da su ovozemaljske stvari trenutne i da se sa njima ne možeš zadovoljiti. Želeli smo to pet godina i ovo je dar Božji. Lekari ističu tri faktora bitna za vantelesnu oplodnju. Na prvom mestu su godine žene, na drugom mestu su godine žene i na trećem mestu su godine žene", izjavila je Seka.

 

Seka polako ulazi u peti mesec i sve ređe se pojavljuje u javnosti. Doktori su joj savetovali da što manje koristi telefon, da prestane sa treninzima i da vodi računa o ishrani, čega se pevačica pridržava.

 

Poruka Seke Aleksić svim ženama: Ne čekajte da vam otkuca biološki sat!

 

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Apr 3, 2016 at 3:06am PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...