Mlada duhom

Penzija i starost: Nepristojne reči za predivnu Džudi Denč

Glumica je sa svojih 79 godina i dalje entuzijastična i ne planira da ode u penziju, uprkos problemu sa vidom, pošto ima bolest koja često dovodi do postepenog gubitka centralnog vida
Šuška se
08:58h Autor:
Penzija i starost: Nepristojne reči za predivnu Džudi Denč
Foto: Reuters

Najnepristojnije reči za glumicu Džudi Denč su "penzija" i "starost" i ne dozvoljava da se koriste u njenoj kući, rekla je ona za "Holivud Riporter", a prenose elektronski mediji.

Glumica koja je sedmi put nominovana za Oskara za ulogu u filmu "Philomena" zasnovanog na istinitoj priči, u kojem igra majku u potrazi za davno izgubljenim sinom, dodala je da ne želi da čuje ni jednu od tih "starih" reči.

"Sviđaju mi se izrazi kao što su "entuzijazam" i "rez", jer to znači da ste završili određeni period u svom životu", kaže ova 79-godišnja glumica. Ovom prilikom ona je govorila i o svom problemu sa vidom, pošto ima bolest koja često dovodi do postepenog gubitka centralnog vida.

"Veoma mi je teško", priznala je ona i dodala da više ne može da čita, niti da slika kao što je ranije radila, ali pokušava da gleda filmove, što joj je, takođe, teško, ali ne želi da se žali, niti želi da drugi razmišljaju o tome.

"Šta mogu da uradim, ja uradim i nekako pređem preko toga", zaključuje Denč.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs