U roku službe

Patetične izjave, suze, zaljubljeni pogledi: Ko je davao časove glume kraljevskoj porodici? (FOTO, VIDEO)

Dok se Vilijam priseća majke, Hari javno plače i guši se dok priča

Celebrities
11:23h Autor:
Patetične izjave, suze, zaljubljeni pogledi: Ko je davao časove glume kraljevskoj porodici? (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Izgleda da je kraljevska porodica uzimala neke časove glume u poslednje vreme.

Naime, dok ovih dana princ Vilijam i Kejt Midlton obilaze Pakistan idući stopama princeze Dajane, svi pričaju o tome kako pokojnoj princezi odaju poštu. Niko ne priča o Pakistanu, o problemima zbog kojih su njih dvoje tu. Mediji su puni fotografija Kejt u odeći koja je indentična onoj koju je Dajana nosila.

Izgleda da je negativan publicitet koji su mladi kraljevski parovi nedavno stekli, naterao kraljevsku porodicu da pribegnu glumi i staroj proverenoj tehnici: spomeni Dajanu, voljenu princezu, u svim situacijama.

Isplivale nikad viđene fotografije Megan Markl: Sa samo 9 godina se borila za veoma bitne stvari! (FOTO)

I dok Vilijam deci u Pakistanu govori kako je bio veliki fan svoje majke, nostalgično lista memorijalnu knjigu njoj posvećenu, Hari na drugom događaju posvećenom dečijim pitanjima u Londonu, dramatično plače u sred javnog govora.

Vojvoda od Saseksa se zagrcnuo od suza u sred govora dok je prisutnima govorio kako je na prošlogodišnjem događaju znao da je njegova supruga Megan trudna.

Međutim, dok je pričao o tome suze su ga gušile pa je na kratko prekinuo govor, dok mu je organizatorka Gabi Roslin prišla i potapšala ga po leđima.

"Nikad me ovo neće iznenaditi, ali sada sve drugačije doživljavam jer sam otac. Prošle godine kada smo supruga i ja prisustvovali ovom događaju znali smo da očekujemo svoje prvo dete, niko drugi nije znao, ali mi jesmo.." Tada je prekinuo govor i zaplakao se.

Otkaz čim se vratila sa medenog meseca: Dugogodišnja lična asistentkinja Kejt Midlton žrtva raskola u kraljevskoj porodici?

Kasnije mu se pridružila i Megan Mrkl, kao i obično zaljubljeno gledajući svog princa i pažljivo ga držeći za ruku.

Bilo kako bilo, kraljevska porodica je uspela: opet su u centru pažnje i opet su milosti naroda.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs