Stigla beba

Hurem donela na svet devojčicu Laru!

Dobro došla na ovaj svet, moja najdraža Laro Uzerli. Zahvaljujem Bogu što mi je te je poslao i što si zdrava došla na ovaj svet. Ovo je najveći poklon, napisala je na svom Fejsbuku Merjem Uzerli, poznatija kao sultanija Hurem
Celebrities
13:18h Autor:
Hurem donela na svet devojčicu Laru!
Foto: Facebook / Meryem Uzerli

Glumica Merjem Uzerli, javnosti poznatija kao Hurem iz serije Sulejman Veličanstveni, donela je na svet zdravu devojčicu Laru.

Ona je na svojoj Fejsbuk stranici okačila fotografiju ručice svoje ćerke, a ispod nje tekst u kome se zahvaljuje Bogu što je rodila zdravu devojčicu.

"Dobro došla na ovaj svet, moja najdraža Laro Uzerli (10.02.2014.). Zahvaljujem Bogu što mi je te je poslao i što si zdrava došla na ovaj svet. Zahvaljujem i svevišnjem jer sam imala snage da te štitim od prvog momenta rođenja. Ovo je najveći poklon. Zahvaljujem i mojoj bliskoj prijateljici Ani koja je bila pored mene tokom porođaja, kao i celoj mojoj familiji i prijateljima. Takođe želim da se zahvalim i vama, mojim fanovima koji ste mi uvek slali pozitivne misli i ljubav. Hvala vam mnogo", piše u statusu glumice.

Podsetimo, Merjem Uzerli je imala teških momenata i u karijeri i u privatnom životu. Verenik Kan Ates ju je napustio kada je saznao da je trudna, međutim, nedavno se izgleda predomislio i poželeo da bude kraj nje tokom porođaja. Ali, s obzirom na to da ga popularna glumica nije pomenula u statusu na društvenoj mreži, vrlo verovatnod nije uspeo da ostvari svoj plan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs