Velike promene

Ovo je velika pobeda za mene i za čitavu zajednicu: Prvi transrodni model brenda Viktorija Sikret iskreno o angažovanju!

Ona poručuje da nikada ne odusajemo od svojih snova. Kaže da je sve moguće, ukoliko dovoljno čvrsto veujemo u to

Celebrities
Autor:
Ovo je velika pobeda za mene i za čitavu zajednicu: Prvi transrodni model brenda Viktorija Sikret iskreno o angažovanju!
Foto: Profimedia

Nekoliko nedelja ranije, brend Viktorija Sikret, je objavio vest da je angažovao prvog transrodnog modela. Lepa brazilka se na instagramu pohvalila odlukom da na sledećoj modnoj reviji prošeta pistom noseći čuvena krila.

Ovu istorijsku odluku prati odlazak dugogodišnjeg direktora marketinga, Eda Rezaka, iz kompanije. Prilikom napuštanja ove pozicije on je u intervjuu za jedan časopis rekao da transrodni pripadnici nikada neće šetati pistom. Kasnije se izvinio za svoju izjavu, nazvavši je nepromišljenom.

Ne mari za višak kilograma: Pevačica privlačila pažnju u provokativnoj kombinaciji!

Tokom godina, brend se suočavao sa brojnim krizama, ali angažovanje Valentine Sampaio, se čini kao prava odluka. Čelnici ove kompanije polažu sve nade u nju.

"Ovo predstavlja pobedu za društvo, ne samo trans zajednicu, već i za sve ljude koji su u modi trenutno nedovoljno zastupljeni", kaže Sampaio

Lisa (56) je stala pored ćerke Amelije (18): Ne zna se koja je mlađa, a koja lepša! (FOTO)

"Mi doživljavamo trenutak evolucije i to je jako dobro. Brendovi konačno uče i shvataju važnost inkluzivnosti i različitosti." Ona dodaje: „To je izuzetno važan trenutak ne samo za mene, već i za moju zajednicu i šire.“

Njezina objava na Instagramu sa natpisom „Nikad ne odustaj od svojih snova “ naišla je na pohvale trans aktivista.

Promenila život iz korena: Zašto se norveška princeza odrekla krune?

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs