Drastična promena

Promenila život iz korena: Zašto se norveška princeza odrekla krune?

Okrenula je leđa raskošnom životu i rešila da započne sasavim novi život

Celebrities
11:35h Autor:
Promenila život iz korena: Zašto se norveška princeza odrekla krune?
Foto: Shuterstock

Princeza Norveške je odlučila da se odrekne kraljevse titule kakobi mogla da postane uspešna instagram osoba i mogla da zarađuje na toj platformi.

Ranije ove godine, princeza je kritikovana da je iskoristila svoj nasledni status u poslovne svrhe, kada su ona i dečko Šaman Durek Veret bili domaćini na jednoj proslavi. Iako je to bila njihova poslovna proslava, ona je koristila svoj status kako bi to ispromovisala.

Sada je sve izennadila objavom da se odriče kraljevske titule. Ona svoju krunu neće isticati, niti je koristiti, osim na zvaničin prijemima.

Pevačica ostavila najzgodnijeg muškarca na svetu zbog žene: Paparaci fotografisali prevaru! (FOTO)

Napisala je: „Činjenicu da sam koristila svoju titulu kako bih promovisala privatnu turneju i privatne poslove je jako loša odluka. Bila je greška i razumem da izaziva gnev kada se na ovaj način upotrebljava titula princeze.

"Ozbiljno sam shvatila ovaj problem i u razgovoru sa porodicom smo došli do zaključka da je najbolje da napravimo neke promene. "

Nastavila je: „Od sada neću koristiti svoju titulu u komercijalnom kontekstu. U svim javnim pojavljivanjima, koristiću isključivo svoje ime i prezime Marta Luis. "

Instagram se usijao: Džesika Bil ovom fotografijom poslala snažnu poruku svim ženama!

Princeza je poznata po svojim duhovnim poduhvatima. Ona je čak i napisala knjugu na ovu temu. Sada drži razne seminare gde sa učesnicima raspravlja o ovim pitanjima.

Dve decenije kasnije: Pogledajte kako danas izgledaju latino zavodnici iz popularnih sapunica!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs