Šuška se da je Više nećemo gledati na bioskopskom platnu

On joj je važniji od karijere: Da li je Kameron Dijaz rešila da se zauvek povuče iz javnog života?

Iako je jedna od najplaćenijih gluimica, odlučila je da svetlost pozornice zameni mirnijim načinom života

Celebrities
Autor:
On joj je važniji od karijere: Da li je Kameron Dijaz rešila da se zauvek povuče iz javnog života?
Foto: Profimedia

Kameron Dijaz je prošle godine iznenadila svetsku javnost odlukom da se povlači iz glumačkog života. Svoj posljednji film "En" snimila je 2014. godine, a nakon toga je odlučila da uzme malu pauzu, međutim tokom te pauze je odlučila da se zauvek povuče.

"Dvadeset godina stalno putujem i živim na filmskim setovima. U jednom sam trenutku shvatila da uopše ne znam ko sam ni gde pripadam." - otkrila je tada.

"Gluma mi uopšte ne nedostaje" A da je u svojoj odluci istrajna, ova je 46-godišnjakinja, otkrila je u intervjuu povodom proslave 25 godina časopisa InStajl.

Očajnički potez Brižit Makron da se podmladi: Obavila trostruku plastičnu operaciju?!

"Postala sam slavna kada sam imala 22 godine, znači pre 25 godina. To je dugačak period . Način na koji ja to gledam je da sam pola života dala javnosti", otkrila je.

Iako je njena zarada dostigla cifru od nekoliko miliona dolara, izgleda da se zasitila reflektora i pozornice i odlučila da se posveti privatnom životu i svojoj porodici.

Ona je od 2015. godine u braku sa pevačem američkog rok sastava "Gud Šarlot", Benijem Madenom. Iako su im predviđali kratkotrajnu romansu, oni su i danas zajedno, a šuška se da očekuju i prvo dete.

"Moj suprug je najbolji. Izvrstan je čovek i partner. Udaja za njega bila je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila", izjavila je nedavno.

Kejt Midlton: Trnovit put od obične devojke do života u palati!

Za odluka o napuštanju filmske industrije, delimično je kriv i njen suprug. Kameron je rešila da se posveti njemu i njihovom odnosu kak bi ga unapreili i kako bi mogli više vremena da provode zajedno.

Iako je više nećemo gledati na bioskopskom platnu, ona neće potpuno da miruje. Po svemu sudeći, njen naredni korak je okretanje ka modnoj industriji, gde će se oprobati kao dizajner garderobe. Po svemu sudeći, Kameron, zaista uživa u novom poglavlju svog života.

Prkosi godinama: Svojevremeno je očarala lepotom Holivud, a kada se pojavila na premijeri serije pokazala je da i u 57. igleda kao boginja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs