Čeka je velika borba

Holivudska glumica otvoreno o teškoj bolesti: Plašim se, ali sam spremna da se svim silama borim za svoje zdravlje!

Odlučila je da o teškom životnom razdoblju javno progovori, a najveća posrška su joj brojni obožavatelji i porodica

Celebrities
13:52h Autor:
Holivudska glumica otvoreno o teškoj bolesti: Plašim se, ali sam spremna da se svim silama borim za svoje zdravlje!
Foto: Profimedia

Američka glumica Selma Bler boluje od multiple skleroze koja joj je dijagnostifikovana krajem prošle godine. Premda je godinama imala simptome, svoju zdravstvenu situaciju nije shvatala ozbiljno sve dok nije pala pred prijateljem koji ju je naterao da ode na pregled.

Iako je isprva smatrala da se radio o uklještenju živaca, pokazalo se da je ipak reč o neizlečivoj bolesti. Već godinu dana glumica prolazi kroz tešku životnu bitku vođena isključivo željom za ponovnim normalnim životom i aktivnim učešćem u odrastanju svog osmogodišnjeg sina Artura.

Tretman transplantacije matičnih ćelija

Sa svojim pratiocima na instagramu je rešila da podeli sve o svojoj bolesti i procesu kroz koji prolazi. Ona je poslednja meseca provela u jednoj bolnici u kojoj se podvrgla tretmanu transplantacije matičnih ćelija.

Veruje da će ovaj potez barem malo ubažiti simptome i razvijanje bolesti. Ovaj proces se izvodi kako bi se telu podigao imunitet.

"Jako se palšim i želim da zaplačem"

Zbog hemoterapije, kosa je počela da joj opada, pa je siniu dala zadatak da joj obrije glavu, a sve to je dokumentovala fotografojom.

Svoj put želi da podeli sa svima kako bi možda nekome i pomogla

Uz sliku na kojoj se vide modrice na njenim nogama je dodala ovaj opis: "Nesanica. Kao dete sam koje se budi. Bojim se i želim da plačem. Želim svoju mamu. Želim. Okupat ću se. I plakati. Početak je težak. Moram to da zapamtim."

Mnogi obožavatelji, a među njima i njene kolegice, izrazili su divljenje njenoj snazi i spremnosti da javno podeli svoju intimu u ovim teškim životnim trenutcima.

" Nije me briga za gubitak kose. Ovo sam ja u ovom trenutku, ne objavljujem stare fotke, zgrade i vatromete" - napisala je glumica.

Spremna je svim silama da se bori za svoje zdravlje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs