HEROJ

Heroj dodele Oskara obrijala glavu zbog radikalne terapije: Selma Bler se lavovski nosi sa teškom bolešću! (FOTO)

Glumica je ovom objavom pokazala kako se hrabro nosi da teškom bolešću

Celebrities
Autor:
Heroj dodele Oskara obrijala glavu zbog radikalne terapije: Selma Bler se lavovski nosi sa teškom bolešću! (FOTO)
Foto: Profimedia

Selma Bler (47) se dve godine bori sa multiplom sklerozom, teškom autoimunom bolešću koja rezultira grčenje mišića.

Svi se sećate kada je američka glumica u februaru ove godine prošetala crvenim tepihom na dodeli Oskara sa pomoćnim štapom u ruci, prvi put javno otkako je saznala da boluje od neizlečive bolesti.

Glumica je prve simptome primetila 2011. godine, u doba kad je dobila sina, ali joj uprkos tome, bolest dijagnostifikovana tek u avgustu 2018. godine.

Prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon što je otkrila da je teško bolesna: Glumica pozirala sa plaštom i štapom za hodanje! (FOTO)

foto: Profimedia

Hrabra Selma je na Instagramu otkrila fanovima da je u potpunosti obrijala glavu, te da se podvrgnula radikalnom tretmanu u lečenju.

"Otpuštaju me iz divne nege tima neverovatnih sestara, medicinskih tehničara i lekara koji veruje u ozdravljenje poput mene. Ovo je bio pravi proces. I nastaviće da bude. Imunitet mi je ugrožen sledeća tri meseca. Bez poljubaca, molim. Htela sam da se osiguram da sve komplikacije ostanu moja privatna stvar", napisala je u opisu svoje fotografije.

Čuvena Selma iskreno o teškoj bolesti: Invalid sam!

Glumica je u jednom intervjuu priznala da je plakala od olakšanja kada je dobila dijagnozu, dok joj je glas drhtao, kao posledica spazmodičke disfonije – poremećaj koji zahvaća mišiće koji ravnaju govor.

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs