šOKANTNA IZJAVA

Kada dođe vreme, žena i ja umrećemo zajedno: Roker (71) šokirao izjavom! (FOTO)

O svom braku, velikoj ljubavi prema supruzi priča legendarna rok ikona

Celebrities
Autor:
Kada dođe vreme, žena i ja umrećemo zajedno: Roker (71) šokirao izjavom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Alis Kuper, poznati američki muzičar, otkrio je sporazum koji ima sa suprugom Šeril Godard. Rok ikona (71), je zaljubljen u svoju suprugu (61) od kako je prvi put ugledao 1975. godine, a par je otkrio da su odlučili da "kada dođe vreme smrti, zajedno pođu na taj put".

Kuper je govorio o svom braku i velikoj ljubavi prema supruzi u najnovijem intervju za Mirror.

"Sklopili smo pakt, jer nema nikakve šanse da živimo jedno bez drugog," objasnio je Kuper.

40 godina ljubavi: Kada joj je bilo najteže, on je stao uz nju! (FOTO)

foto: Profimedia

"Ne bih mogao živeti bez nje. Uvek smo govorili da nećemo dopustiti da dođe do toga da jedno žali za drugim. Šta god da se desi, odlazimo zajedno!"

Alis je još pričao i o divnom braku dugom 43 godine, kao i o velikoj ljubavi koju je doživeo zahvaljujući svojoj supruzi. Tokom četrdeset i kusur godina braka, nikad nije došlo do preljube ni sa njene, ni sa njegove strane.

Alis se zaljubio u Šeril kada je ona došla kao plesačica u njihovu grupu i pratila ih na nastupima. Tajnu svog dugog i srećnog braka, Kuper je otkrio još 2017. godine:

"Oženio sam se devojkom u koju sam bio zaljubljen!"

"Nikad se nisam pokajao. Prvo i najvažnije pravilo brak je da oženite devojku u koju ste zaljubljeni. To je važna stvar. Mi se nikad ne svađamo," priča roker o Šeril, a u nekoliko navrata je opisuje kao svoju "najbolju prijateljicu".

Tom Henks: Ovo su moja pravila za srećan brak dug 31 godinu! (FOTO)

foto: Profimedia

Par se venčao 1976. godine, imaju troje dece: dve kćerke i sina.

Roker je priznao da je sedamdesetih godina prošlog veka koristio kokain, ali je želja za životom bila jača pa je prestao da se drogira.

"Tih godina su svi koristili kokain. Ja sam se na vreme izvukao, ali mnogi moji prijatelji nisu. Shvatio sam da se moje telo neće isceliti samo. Ima već 37 godina kako se ne drogiram, ne pijem alkohol i ne pušim. Opametio sam se kada sam se jedno jutro probudio povraćajući krv," iskren je Kuper.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs