Iskren

Saša Kovačević: Od braka me deli pet godina

Dok se priprema za operaciju sinusa i trećeg krajnika, poznati pop pevač otkriva da li se boji nove hirurške intervencije, koliku podršku mu pruža devojka Jovana i zašto mu još uvek prija momački život
Celebrities 31.01.2014. - 11:04h Autor: Story.rs
Foto: Kurir Arhiva

Posle upornih zdravstvenih problema sa disajnim putevima i alergijom, pevač Saša Kovačević doneo je odluku da se nakon osam godina ponovo podvrgne operaciji sinusa i trećeg krajnika, koji mu konstantno prave nevolje.

 

Popularni Beograđanin u intervjuu za Story.rs otkriva da li strahuje pred novu zdravstvenu intervenciju i koliku podršku mu pružaju porodica i devojka Jovana Jocić, sa kojom je već godinu i po dana u stabilnoj vezi.

 

Na pitanje da li ga opterećuju pitanja okoline kada će da ozvaniče vezu, s obzirom na to da su oboje još uvek mladi, pevač je izričit u stavu da ne planira još uvek da se ženi.

 

"Ne opterećuje me jer sam izričit što se toga tiče. Bar još jedno četiri, pet godina ne planiram da se ženim. Činjenica je da to čovek nikad ne može da zna, ali veridba i ženidba nisu mi u skorijem planu. Sada je sve onako kako bih hteo da bude, i ne bih ništa menjao. Što se tiče naših porodica i prijatelja, oni nas ne zapitkuju i nemamo pritisak sa te strane", rekao je Saša.

 

Popularni pevač otkriva i kakav je utisak na njega ostavila atraktivna manekenka Dejana Živković s kojom je sarađivao na novom spotu.

 

"Dejana i ja upoznali smo se ranije preko zajedničkih prijatelja, ali se nismo družili. Ona je vrlo lepa, duhovita i temperamentna devojka, tako da mi je drago da smo sarađivali i ostavila je lep utisak na mene", rekao je popularni pevač.

 

Kompletan intervju sa Sašom Kovačevićem možete da pročitate u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 31. januara 2014.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...