Da li ste znali

Kim Kardašijan želi da joj Nort pomogne u podizanju rejtinga porodičnog rijalitija

Poslovna žena kakva je Kim uradiće sve da se gledanost Kardašijanovih vrati na vrh. U tome se nada da će joj pomoći svadba sa Kanje Vestom i naravno mala Nort
Šuška se
20:16h
Kim Kardašijan želi da joj Nort pomogne u podizanju rejtinga porodičnog rijalitija
Foto: Instagram / Kim Kardašijan

Šta god mi mislili o Kim Kardašijan, jedno joj moramo priznati: ta žena ima smisao za biznis! Kako bi inače od pretvaranja da je diva uspela da zaradi toliko novca.

Sve što radi pomno je isplanirano i već unapred naplaćeno. Tako je isto bilo i sa njenim porno snimkom koji je "slučajno" izašao u javnost, te svadbom sa Kirsom Hemfrijem koja je praćena skoro sa istom pažnjom kao i ona kraljevska, razvodom nakon 70 i nešto dana braka, a da ne pričamo o trudnoći i porođaju kao i kćerkinom imenu.

Svetski mediji prenose da će "E!" televizija da "sponzoriše" celu svadbu Kim i Kanje, pod uslovom da se svaki korak snimi i prikaže u serijalu "U korak sa Kardašijanovima". Poznato je da se Kanje bunio po tom pitanju, ali kada su mu je rečeno o kojem iznosu je reč, reper se predomislio i širom otvorio vrata kamerama rijaliti šoa.

Međutim, glavna svađa u kući slavnog para je da li njihovu kćerku Nort Vest izložiti oku rijaliti gledalaca ili ne? Kim je naravno za to, ali Kanje nije.

Pošto gledanost njenog porodičnog rijalitija opada, Kim želi da joj mala Nort pomogne da vrati gledaoce pred male ekrane u vreme prikazivanja novog serijala "U korak sa Kardašijanovima".

Kanje naravno ne dozvoljava tako nešto, ali ukoliko mu produkcija ponudi novac za Nortino školovanja sve do fakulteta, možda se i predomisli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs