prelepo

Četiri generacije na jednoj fotografiji: Majkl Daglas (74) oduševio obožavaoce ovom objavom! (FOTO)

Ne može se svako pohvaliti ovim bogatstvom!

Celebrities
21:06h Autor:
Četiri generacije na jednoj fotografiji: Majkl Daglas (74) oduševio obožavaoce ovom objavom! (FOTO)
Foto: Beta

Slavni američki glumac Majkl Daglas i njegov podjednako slavni otac Kirk Daglas, ne samo što su imali zavidne karijere, već i sreću da uživaju u mirnom porodičnom životu.

I pritom ne samo da su dobrog zdravlja, uprkos sitnim boljkama, već su blagoslovljeni i dugovečnošću koja je najstarijem članu, slavnom 102-godišnjem glumcu Kirku Daglasu, podarila tu sreću da može uživati kao pripadnik čak četiri generacije.

Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džouns o svojoj ljubavi: Činjenica da radimo u istoj industriji je samo plus! (FOTO)

Ovu veliku sreću i bogatstvo je Majkl Daglas danas podelio sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Kao što se može videti na fotografiji, on nasmejan pozira sa svojim ocem, Kirkom (102), sinom Kameronom (40) i jednogodišnjim unukom Luom.

Četiri generacije Daglasovih su brzo uspeli da razneže obožavaoce koji se dive ovako lepoj porodici. Ovog puta je slavni je glumac predstavio muški deo svoje porodice, mada na fotografiji fali Majklov osamnaestogodišnji sin Dilan kojeg je dobio sa glumicom Ketrin Zitom-Džouns.

Sin Kameron je takođe glumac, a Majkl ga je dobio u braku sa filmskom producentkinjom Diandrom Luker (63). On je svog sina Lua, četvrtog člana porodice, dobio takođe u skladnom braku s 41-godišnjom glumicom koju je oženio pre tri godine.

Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas sa porodicom na odmoru: Poznati par zaljubljen kao prvog dana! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs