BLIŽI SE STOTOJ GODINI ŽIVOTA

Svet zabrinut za zdravlje kraljice Elizabete: Njena ruka je mnogima zapala za oko! (FOTO)

Iako kraljica godinama nema problema sa zdravljem i uvek je isticala kako se odlično oseća za svoje godine, modrica na levoj ruci je naterala mnoge da se zapitaju da li sa njom ipak sve u redu.

Celebrities
Autor:
Svet zabrinut za zdravlje kraljice Elizabete: Njena ruka je mnogima zapala za oko! (FOTO)
Foto: AP / Frank Augstein

Kraljica Elizabeta II je u četvrtak u Bakingemskoj palati ugostila kralja i kraljicu Jordana, 57-godišnjeg Abdulaha II i 48-godišnju Raniju.

Kraljica Elizabeta uvodi sankcije: Neće više da toleriše Megan i Kejt! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon što su fotografije iz palate ugledale svetlost dana, ono što je mnogima zapalo za oko je kraljičina leva ruka.

Naime, vidljivo je kako joj je ruka tamnoljubičaste boje, a sada čak ni nema narukvice koje u javnosti često nosi. Sve ovo je nateralo mnoge da se zapitaju da li je u pitanju samo modrica ili ipak nešto ozbiljnije.

Kraljica Elizabeta (92) i Princ Filip (97) se sve ređe viđaju i stalno se svađaju: Kriza u braku nakon sedamdeset godina zajedničkog života?! (FOTO)

foto: Profimedia

Britanski lekari tvrde da je verovatno reč o najobičnijoj povredi i da su stariji ljudi skloniji modricama, a kraljica ipak ima 92 godine. Kraljica godinama nema problema sa zdravljem, a i uvek je isticala kako se odlično oseća za svoje godine, baš kao i njen suprug, 97-godišnji princ Filip.

Iako se bliže stotoj godini života i dalje su vrlo aktivni pa tako kraljica Elizabeta II i dalje jaše konje, dok je princ Filip tek nedavno odlučio da više neće samoinicijativno voziti, nakon nesreće u kojoj je učestvovao.

Podsetimo, suprug kraljice Elizabete, princ Filip je sredinom januara ove godine doživeo saobraćajnu nesreću, iz koje je srećom izašao nepovređen. Nezgoda se dogodila kada se auto kojim je upravljao 97-godišnji princ sudario sa drugim vozilom.

Iako nije fizički povređen, princ Filip je bio šokiran i potresen i nakon dugog razmišljanja, samoinicijativno je doneo odluku da prestaje da vozi bilo kakva motorna vozila, objavila je tada Bakingemska palata.

Kraljica Elizabeta i princ Filip nisu bili na Luisovom krštenju: Imali su preče stvari od praunuka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs