Najzgodnija voditeljka skinula je 8 kg za 8 dana na jednostavan način: Svaki dan u isto vreme, jela je ovu namirnicu

Voditeljka Ana radulović, otkrila je kako je smršala 8 kg za 8 dana.

Objavljeno: 07.10.2024. 15:27h
Foto: Printscreen Instagram

Nakon vesti da se razvodi, poznata voditeljka, Ana Radulović ne prestaje da puni novinske stupce. Inače, Ana važi za jednu od najskromnijih, ali i najzgodnijih domaćih voditeljki. Uprkos tome što iza sebe ima porođaj, Ana je uspela da dovede liniju do savršenstva, a jednom prilikom otkrila je i kako.

Naime, ona je otkrila da je bila na kratkoj dijeti pomoću koje je skinula 8 kilograma za 8 dana, i to, uz salatu. Osim toga, Ana redovno trenira u teretani, te bog toga ima vretenasto telo.

foto: Printscreen Instagram

– Salatu izdvojiti u činiju. Kriške hleba iseckati u kockice, i dodati u salatu. Isto učiniti sa prsima. Dodati maslinovo ulje, so, senf po želji. Sve dobro izmešati, ostaviti 15-20 minuta da slegne. Ovu salatu sam jela svaki dan 8 dana, obično oko 13 časova. Pre toga sam uvek popila šolju tople vode sa malo limuna. Do kraja dana sam pila samo vodu. Za osam dana skinula sam osam kilograma. Ono što je važno jeste da hleb bude bez glutena. Imate da ga kupite i svim bolje snabdevenim marketima i radnjama sa zdravom hranom – istakla je Ana za Pink.

foto: Printscreen Instagram

Osim što je korigovala ishranu, Radulovićeva je počela i redovno da vežba, što je svojevremeno i otkrila.

– Pre mesec dana sam krenula u teretanu, gde vežbam sa ličnim trenerom. Kada imam vremena, treniram svaki dan, a kada imam puno posla, odem jednom ili dva puta nedjeljno. Čim se vreme stabilizuje, počeću da trčim u prirodi kako bih se dodatno zategla – rekla je ona tada.

FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Privatna Arhiva
FOTO: Privatna Arhiva
FOTO: Printscreen Instagram

- Osim što sam probušila kašiku, posle 16 sati ništa nisam jela. Morala sam da budem na tako rigoroznom režimu, jer mi se ponekad činilo da se gojim i od vode - rekla je Ana koja je umela da pojede i po četiri sladoleda na dan.

Bonus video: