Pivske natur šnicle: Meso će biti toliko mekano da vam nož neće biti potreban
Nije važno da li ste uzeli junetinu ili svinjenitu, ovaj univerzalni recept će učiniti da meso bude meko i softano
Objavljeno: 24.09.2024. 10:12h
Autor:
Autor:
Priprema:
- 1kg šnicli
- Ulupane šnicle začiniti, uvaljati u brašno i ispržite kratko na ulju.
- 1 do 2 glavice crnog luka
- 1 kašika brašna
- 1 kašike začinske crvene paprike
- 1 kašike senfa
- 1 kašičica bibera
- nekoliko čena belog luka
- 250 do 300 ml piva
- 250ml vode
- Kada vratite šnicle u tiganj, stavite poklopac i na umerenoj temperaturi ukrčkajte 20 do 25min.
- Uz šnicle kao prilog dodajte : pire, pekarski krompir, makarone ili rižoto
( Vanja Milenković )