"Radim 100 čučnjeva dnevno, trčim šumom, grlim drvo": Evo kako Verica Rakočević održava mladolikost u 8. deceniji

Verica Rakočević ima telo žene bar dve decenije mlađe, a način na koji neguje svoje telo objasnila je u jednoj izjavi

Objavljeno: 20.09.2024. 14:53h
Autor:
Foto: Milan Maricic/ATA

Verica Rakočević ima 76 godina, ali fizički podseća na ženu barem dve decenije mlađu. Neki će reći da se podmladila onaj momenat kada se udala za Veljka Kuzmančevića koji je od nje mlađi 35 godina, ali Verica kaže da postoje specijalni rituali kojima održava mladost:

"Ceo moj život je u ritualima, tako da mi taj dan ni na koji način nije drugačiji od ostalih. Grlim drveće u znak zahvalnosti i da bih otpustila negativnu energiju koju nakupim od ljudi. To radim kad se vraćam iz grada. Ispred kuće imam hrast, star više decenija. Kada ga prigrlim, osećam blagost koja je kod većine ljudi iščezla. Ujutro, čim se probudim, širom otvorim prozor i zahvalim Bogu i univerzumu na ovome što sam i što je moja porodica dobro, a uveče pred spavanje palim štapiće od tamjana", ispričala je kreatorka za magazin "Story".

foto: Privatna Arhiva

Mnogi joj zavide na vitkoj liniji, koju i u osmoj deceniji održava redovnom fizičkom aktivnošću.

"Radim sto čučnjeva dnevno, sklekove, trbušnjake, vozim steper, trčim avalskim šumama, zbog brzine misli samo pritiskom na akupunkturne tačke mogu da zaspim. Te tačke su na dlanu leve ruke, u dnu šake, sa strane i u sredini", otkrila je Verica, koja je sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem mir pronašla na Avali, gde imaju kuću u kojoj već godinama žive.

Ističe da najviše uživa u sitnicama, a kada bi dobila premiju na lotou, novac bi podelila svojoj deci, unucima, mužu i prijateljima.

"Ukoliko bih dobila četiri miliona evra na lotou sve bih odmah podelila deci, unicima, Veljku i prijateljima. Sitniš bih ostavila sebi. Velike pare ljude kvare", navela je svojevremeno Verica, prenosi Lepa i Srećna.

Pogledajte kako je Verica nekad izgledala a kako izgleda danas u našoj galeriji:

FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Facebook / Verica Rakočević Kuzmančević
FOTO: Facebook
FOTO: Instagram Printscreen / Verica.rakocevic
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Kurir / Dragana Udovičić
FOTO: Instagram / Verica.Rakocevic