"Bila sam na ekstremno rigoroznoj dijeti 22 dana: Izgladnjivala se, pa mi je pozlilo, završila sam na infuziji"

Marija je primenjivala rigoroznu dijetu, ali je u jednom momentu sve krenulo po zlu, završila je u hitnoj službi

Objavljeno: 28.08.2024. 15:03h 15:21h
Autor:
Foto: ATAImages

Marija Šerifović je podelila detalje stroge dijete na kojoj je bila zbog snimanja spotova.

Srpska pevačica i pobednica Evrosonga 2007. Marija Šerifović govorila je o detaljima dijete koju je držala 22 dana radi snimanja spota za hit pesmu "Pola sunca", koju je otpevala sa našim pevačem Matijom Cvekom.

foto: Kurir / Zorana Jevtić

U prvih nedelju dana stroge dijete, pevačica je uspela da izgubi čak tri kilograma, ali je kasnije sve pokvario jedan uštipak.

"Provela sam 22 dana na izuzetno strogoj dijeti pre početka snimanja spotova. Prvi spot koji smo snimali bio je za pesmu 'Pola sunca', u duetu sa Matijom Cvekom, a tada su naši prijatelji poslali ketering i u njemu su bili neverovatno dobri uštipci. Pojela sam jedan, vratila se kući i zaspala negde oko 23 sata. Međutim, oko jedan posle ponoći probudili su me užasni bolovi u stomaku. Povraćala sam i imala sve prateće simptome, pa sam otišla na hitnu", rekla je pevačica za Blic.

Tada je završila na infuziji, a kako kaže, mislila je da neće preživeti.

"Ne znam šta su mi sve radili, to je možda bio jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživeti", zaključila je Marija.

Pored uspešne karijere, u poslednje vreme pažnju privlači i privatnim životom. Pre nekoliko meseci postala je majka sina Maria, kojeg je dobila putem surogat-majke.