SAZNAJTE VIŠE

KAŽU DA IZGLEDA KAO BABA U 5. DECENIJI, A IMA TELO DVADESETOGODIŠNJAKINJE: Evo kako godinama održava savršenu formu

Sa 44 godine, Kejti Holms nastavlja da inspiriše svojom neverovatnom linijom, a juče je viđena kako ponosno pokazuje svoje zategnute trbušnjake dok je šetala ulicama u Njujorku u kratkom topu i trenerci.

Objavljeno: 09.08.2023. 18:54h 19:16h
Autor:
Kejti Holms, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bivša zvezda Dosonovog sveta i nekadašnja žena Toma Kruza, otkrila je svoje tajne u vezi sa fitnesom i ishranom, dajući kratak pogled na izbor načina života koji je održava u tako impresivnoj formi.

Uprkos njenim naporima da održi privatnost, majka jednog deteta je velikodušno podelila nekoliko saveta za održavanje svog sjajnog zdravlja i fantastične forme.

Govoreći za časopis "Shape" 2022. godine, Kejti je priznala: „Vežbam četiri puta nedeljno. Raznolikost je ključna, ili će mi biti dosadno.” Njena fitnes rutina je eklektična mešavina spinovanja, boksa, joge i povremenih časova plesa.

Ističući važnost raznovrsnog treninga, Kejti je priznala: „Boksom sam se bavila pre nekoliko godina, a sada idem na časove plesa."

foto: Profimedia

„Sviraju sjajnu muziku, i tako je zabavno. Gađa vaš gornji deo tela, što je jako dobro"

U pogledu svoje ishrane, Kejti preferira uravnotežen pristup, fokusirajući se na ishranu koja je ne opterećuje previše.

"Ako idem na večeru sa prijateljima, uživam u finom obroku. Ako ima nezdrave hrane, onda samo zdravije jedem sledećeg dana."

foto: Profimedia

Opisujući svoju svakodnevnu ishranu, Kejti je rekla: „Obično ujutro pravim smuti sa zelenišem i voćem. I jedem puno salata i ribe. Trudim se da ne unosim previše ugljenih hidrata, poput testenine i hleba, jer me čine tako pospanom. Ali volim hranu i volim da kuvam."

Uprkos tome što priznaje da nije iskusan kuvar, uživa u procesu, naglašavajući zadovoljstvo koje dobija od uspešnog pripremljenog obroka.

Čak i sa svojim zauzetim rasporedom u kojem žonglira više projekata, uključujući glumu, režiju i njene kreativne hobije, Kejti vodi računa o tome da svoj dan počne kako treva. Rekla je za VSJ: „Pokušavam da počnem nedelju nečim kreativnim za sebe, kao što je čas plesa ili slikanjem. Slikam većinu svog odraslog života. Smatram da je to veoma umirujuće za mene između projekata."

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Naravno, značajan deo Kejtinog života je njena ćerka Suri (16), koju deli sa bivšim mužem Tomom Kruzom.

Što se tiče njenih majčinskih ciljeva, ona kaže: „Moj najveći cilj je oduvek bio da je negujem njenu individualnost. Da budem sigurna da je jaka, samouverena i sposobna. I da to ona zna“.