svaka čast!

DOK SU ČEKALI TORTU DOŽIVELI NEŠTO NEZAMISLIVO: Mlada ostala ZABEZEKNUTA, a mladoženja pokazao na delu ŠTA JE PRAVI MUŽ

Mladencima se srušila torta, a ono što je mladoženja uradio je sve oduševilo, a njegovu izabranicu ostavilo bez teksta!

Objavljeno: 18.04.2023. 19:57h 00:12h
Autor:
Mladencima se srušila torta, oni imali najbolju reakciju, Foto: Printscreen Twiter - Milica Nisic

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak venčanja dvoje mladih ljudi koji je brzinom svetlosti postao viralan. Naime, dan koje je trebao da im bude jedan od najlepših u životu umalo da se pretvori u pravi pakao. Dok je atmosfera postajala sve usijanija, došao je momenat da se iznese mladenačka torta.

Dva konobara su krenula da iznose ogromnu svadbenu tortu sa prskalicama, a cela sala na čelu sa mladom i mladoženjom ju je nestrpljivo očekivala. Međutim, samo par trenutaka kasnije, potpuno nenadano dvojica muškaraca padaju na kolena, a poslastica završava - na podu.

Mladin izraz lica je sve. Od šoka se potpuno skamenila, dok se mladoženja namrštio i uhvatio za stomak. Međutim, brzo je odreagovo i celu situaciju je pretvorio u komičan događaj. Uzeo je viljušku, prišao torti i probao je, a onda je kroz osmeh pozvao i svoju lepšu polovinu da mu se pridruži.

Urnebesni komentari na Tviteru su se samo nizali:

- Ali ovo treba da bude primer kako da se bira muž. Okreće na šalu i vodi kroz tešku situaciju.

- Mladoženja car careva, tako se odnosi prema benignim problemima i situacijama u životu, a ne da se beskrajno drami ludilo.

- Meni je ovo baš cool - kako su odreagovali mladoženja i mlada... Normalni ljudi... U životu mogu mnoge gluposti da ti se dese... To ne možeš da kontrolišeš, ali svoju reakciju možeš... Bravo za njihove reakcije, poručio im je jedan korisnik.